| Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 20:16 | |
| - Jakież to życzenia ma mój drogi rycerz, powinienem go ukarać za takie rozkazywanie mi - zaśmiał się i rozłożył jego nogi szeroko. Zaraz zsunął z siebie spodnie i wyjął z jego wnętrza palce. Dotknął swoim członkiem jego wejścia, ale dalej nie wszedł, chciał zobaczyć, co jego demon pocznie. | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 20:22 | |
| Jęknął głośniej gdy poczuł męskośc dhampira tak blisko swojego wejścia. - T-torturujesz. - Westchnął i po chwili popchnął go na łóżko i sam usadził się na jego biodrach , przytrzymując jego członku dłoniom po prostu się na niego nabił. Skrzywił się trochę , pod wpływem bólu ale zaraz zaczął się na nim poruszac. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 20:24 | |
| Spojrzał na niego i zaśmiał się zaraz. - Ależ ty niewyżyty - zachichotał i przyciągnął go do siebie. Wpił się w jego usta i delikatnie zaczął poruszać biodrami, w rytmie, który narzucił sobie demon. | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 20:30 | |
| - Nie m-moja w-winna , żeee wiec-cznie jeeestem n-napalony. - Wyjęczał i zarzucił ręce na ramiona dhampira , nabijając się na niego coraz to szybciej. Cały czas jęcząc głośno. - Yuki... - Wyjęczał będąc coraz bliżej końca. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 20:32 | |
| Ścisnął dłońmi pośladki chłopaka. - Poczekaj na mnie - szepnął i pocałował go w czoło. Całkiem podobał mu się widok demona, który był zdany teraz tylko i wyłącznie na niego. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 20:38 | |
| Jęknął głośniej gdy chłopak ścisnął jego pośladki i przestał się na nim poruszac , rozkoszując się uczuciem wypełnienia. - Chcee j-już poczuc jak we m-mnie kończysz. - Wydyszał , całując go namiętnie. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 20:41 | |
| Zaborczo odwzajemnił pocałunek, wpychając swój język do jego ust. Poruszył znów biodrami, a po chwili doszedł w jego wnętrzu, mrucząc przy tym zadowolony. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 20:44 | |
| Oddał mu dominację w pocałunku i jęczał mu od czasu do czasu w usta. Kiedy chłopak doszedł w nim , czując ciepło rozlewając się w jego wnętrzu sam też skończył , z głośnym jękiem. - Książę... | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 20:45 | |
| Uśmiechnął się zadowolony i delikatnie pchnął go na łóżko. Po chwili wyszedł z niego i pocałował go w policzek. - Ty mój niewyżyty rycerzu - zaśmiał się cicho i lekko w niego wtulił. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 20:48 | |
| - To ty sprawiasz że jestem niewyżyty. - Stwierdził gdy uspokoił oddech po orgazmie i przytulił go mocno całując w głowę. - Teraz ja jestem pełny Ciebie. - Wyszeptał po chwili z uśmiechem. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 20:51 | |
| - Owszem, raz na dłuższy czas możesz - zaśmiał się i ziewnął. - Powoli przestaje mnie boleć głowa... To dobrze, nie będę przesadzał z instynktami - zaśmiał się cicho. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 20:54 | |
| - Było Ci dobrze? - Zapytał po chwili , mając nadziej że nie tylko on czerpał z tego przyjemnośc. - Najwyżej teraz ja nie będę mógł wstac. - Zaśmiał się głaszcząc go po głowie. Dobrze że kotołak już czuł się lepiej i wracał do siebie. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 20:56 | |
| - Tak, przyjemnie... Jednak wolę być na dole - uznał z lekkim uśmiechem i spojrzał w jego oczy. Tęczówki kotołaka traciły już szkarłatną barwę i powoli wracały do swojego naturalnego, żółtego odcienia. - Cóż, zobaczysz jak to jest - zachichotał zaraz. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 21:00 | |
| - A ja wolę byc na Tobie. - Zachichotał i pocałował go namiętnie. - Już trochę doświadczeń z tym miałem. - Stwierdził i uśmiechnął się do niego lekko. - Rozumiem Twój ból książę. - Zaśmiał się i podapał go za uszkiem. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 21:06 | |
| Burknął coś cicho, nie unosząc swoich oklapłych uszek. - Nie zapominaj, że jesteś mój - mruknął cicho i wtulił się w niego mocniej. Najwidoczniej nie spodobało mu się wspomnienie o wcześniejszych doświadczeniach demona. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 21:08 | |
| - Tylko Twój książę. - Wyszeptał mu do ucha i pocałował je. - Nie denerwuj się na mnie książę , teraz jesteś dla mnie tylko ty. - Stwierdził z uśmiechem i przytulił go mocniej do siebie. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 21:12 | |
| - Mam nadzieję... - wymruczał cicho i mocno się w niego wtulił. Nie jego wina, po prostu wolał nie myśleć o tym, że demonowi mogło być kiedyś z kimś lepiej niż z nim. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 21:18 | |
| - Kocham Cie książę. Ciebie nikogo innego. - Szepnął i pogłaskał go po głowie. Miał wielu kochanków ale jeszcze z nikim nie było mu tak dobrze jak z Yukim. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 21:20 | |
| Spojrzał mu w oczy i uśmiechnął się blado. - Też cię kocham - szepnął i pocałował go w policzek. - Jesteś dla mnie bardzo ważny | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 21:34 | |
| - Ty dla mnie też mój książę. - Stwierdził całując go czulę i pogłaskał go po plecach. Po chwili takiego leżenia ktoś zapukał do ich drzwi. - Kto to może byc? - Mruknął pod nosem , zaraz wstając i otwierając drzwi. - Dawno żeśmy się nie widzieli Aki. - Powiedział wysoki chłopak wyglądający na około dwudziestkę , z krótki włosami , fioletowymi oczami i tatuażem na szyi. Demon nie miał wątpliwości, to był Dark. - Co ty tu robisz? - Zapytał zaskoczony i po chwili uścisnął mężczyznę serdecznie. - Zaprosisz mnie do środka? - Zapytał Dark z uśmiechem i nie czekając na odpowiedź sam wszedł do pokoju. - Ledwo tu przyjechałeś i już znalazłeś sobie kochanka? - Zapytał patrząc w stronę Yukiego. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 21:38 | |
| Yuki popatrzał zaskoczony na mężczyznę, który wszedł do jego pokoju. Nie spodziewał się, że jakiś znajomy demona kiedyś ich odwiedzi, jednak słysząc jego słowa, zaraz lekko się zarumienił i spuścił uszka, podkulając ogon. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 21:51 | |
| - Nie mów tak Dark. - Powiedział zaraz i usiadł obok Yukiego na łóżku , chwytając go za rękę. - Dark to mój chłopak Yuki. - Przedstawił kotołaka i wskazał na wysokiego bruneta. - Yuki to mój stary przyjaciel Dark. - Powiedział i uśmiechnął się w stronę przyjaciela. - To teraz powiedz nam co Cie tu sprowadza. - Poprosił patrząc jak chłopak wygodnie rozsiada się na drugim łóżku. - Uciekam. Pomyślałem że zgodzisz się przechowac trochę starego kumpla. - Powiedział z cwaniackim uśmiechem. - Prawdę mówiąc zamierzałem wynagrodzic Ci to w naturze ale teraz mój plan raczej się nie powiedzie. - Dodał chichocząc cicho i kładąc się na łóżku. - Oczywiście że Cie przechowam , ale takiej zapłaty nie przyjmę. - Zaśmiał się i pogłaskał dhampira po kolanie. - Skoro tak to ja chyba pójdę sapac. - Stwierdził i po chwili rzeczywiście już spał. - Yuki? - Zapytał niepewnie demon. - On może zostac , nie? - Dopowiedział i spojrzał na niego błagalnie. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 22.04.13 4:35 | |
| Yuki niemrawo patrzył na Dark'a, nie podobała mu się propozycja spłacenia długu w "naturze". Po chwili spojrzał na demona, jakoś nie był przekonany do tego, aby ten zostawał tutaj, jednak nie chciał też sprawiać przykrości swojemu ukochanemu. - N-no dobrze... Niech zostanie... - mruknął nie do końca przekonany co do swojej decyzji. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 22.04.13 8:45 | |
| - Dziękuje książę. - Szepnął z uśmiechem i pocałował go czulę. - Chyba powinniśmy już iśc spac. - Wyszeptał nadal się uśmiechając i położył się na łóżku przyciągając do siebie kotołaka. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 22.04.13 13:03 | |
| Popatrzył na demona i uśmiechnął się delikatnie. - Masz rację, jestem zmęczony... - mruknął, a jego uszka delikatnie się uniosły. Zaraz wtulił się w niego i zaczął cicho mruczeć. Chwilę później zasnął. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
| |
|
| |
| Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
|