Yaoi Kraina Czarów
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Pokój Yuki'ego - nr. 21~!

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Next
AutorWiadomość
Yuki Chikawa
Admin Uke
Yuki Chikawa

Liczba postów : 859
Dołączył/a : 28/02/2013
Imię i nazwisko : Yuki Chikawa
Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat
Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec)
Strona : Neutralna
Pik

Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Empty
PisanieTemat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~!   Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Icon_minitime21.04.13 20:16

- Jakież to życzenia ma mój drogi rycerz, powinienem go ukarać za takie rozkazywanie mi - zaśmiał się i rozłożył jego nogi szeroko. Zaraz zsunął z siebie spodnie i wyjął z jego wnętrza palce. Dotknął swoim członkiem jego wejścia, ale dalej nie wszedł, chciał zobaczyć, co jego demon pocznie.
Powrót do góry Go down
Aki

Aki

Liczba postów : 805
Dołączył/a : 11/03/2013
Imię i nazwisko : Aki Okakura
Wiek postaci : Wygląda na 20 lat
Rasa : Demon
Brak

PisanieTemat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~!   Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Icon_minitime21.04.13 20:22

Jęknął głośniej gdy poczuł męskośc dhampira tak blisko swojego wejścia. - T-torturujesz. - Westchnął i po chwili popchnął go na łóżko i sam usadził się na jego biodrach , przytrzymując jego członku dłoniom po prostu się na niego nabił. Skrzywił się trochę , pod wpływem bólu ale zaraz zaczął się na nim poruszac.
Powrót do góry Go down
Yuki Chikawa
Admin Uke
Yuki Chikawa

Pik

PisanieTemat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~!   Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Icon_minitime21.04.13 20:24

Spojrzał na niego i zaśmiał się zaraz.
- Ależ ty niewyżyty - zachichotał i przyciągnął go do siebie. Wpił się w jego usta i delikatnie zaczął poruszać biodrami, w rytmie, który narzucił sobie demon.
Powrót do góry Go down
Aki

Aki

Brak

PisanieTemat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~!   Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Icon_minitime21.04.13 20:30

- Nie m-moja w-winna , żeee wiec-cznie jeeestem n-napalony. - Wyjęczał i zarzucił ręce na ramiona dhampira , nabijając się na niego coraz to szybciej. Cały czas jęcząc głośno. - Yuki... - Wyjęczał będąc coraz bliżej końca.
Powrót do góry Go down
Yuki Chikawa
Admin Uke
Yuki Chikawa

Pik

PisanieTemat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~!   Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Icon_minitime21.04.13 20:32

Ścisnął dłońmi pośladki chłopaka.
- Poczekaj na mnie - szepnął i pocałował go w czoło. Całkiem podobał mu się widok demona, który był zdany teraz tylko i wyłącznie na niego.
Powrót do góry Go down
Aki

Aki

Brak

PisanieTemat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~!   Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Icon_minitime21.04.13 20:38

Jęknął głośniej gdy chłopak ścisnął jego pośladki i przestał się na nim poruszac , rozkoszując się uczuciem wypełnienia. - Chcee j-już poczuc jak we m-mnie kończysz. - Wydyszał , całując go namiętnie.
Powrót do góry Go down
Yuki Chikawa
Admin Uke
Yuki Chikawa

Pik

PisanieTemat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~!   Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Icon_minitime21.04.13 20:41

Zaborczo odwzajemnił pocałunek, wpychając swój język do jego ust. Poruszył znów biodrami, a po chwili doszedł w jego wnętrzu, mrucząc przy tym zadowolony.
Powrót do góry Go down
Aki

Aki

Brak

PisanieTemat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~!   Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Icon_minitime21.04.13 20:44

Oddał mu dominację w pocałunku i jęczał mu od czasu do czasu w usta. Kiedy chłopak doszedł w nim , czując ciepło rozlewając się w jego wnętrzu sam też skończył , z głośnym jękiem. - Książę...
Powrót do góry Go down
Yuki Chikawa
Admin Uke
Yuki Chikawa

Pik

PisanieTemat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~!   Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Icon_minitime21.04.13 20:45

Uśmiechnął się zadowolony i delikatnie pchnął go na łóżko. Po chwili wyszedł z niego i pocałował go w policzek.
- Ty mój niewyżyty rycerzu - zaśmiał się cicho i lekko w niego wtulił.
Powrót do góry Go down
Aki

Aki

Brak

PisanieTemat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~!   Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Icon_minitime21.04.13 20:48

- To ty sprawiasz że jestem niewyżyty. - Stwierdził gdy uspokoił oddech po orgazmie i przytulił go mocno całując w głowę. - Teraz ja jestem pełny Ciebie. - Wyszeptał po chwili z uśmiechem.
Powrót do góry Go down
Yuki Chikawa
Admin Uke
Yuki Chikawa

Pik

PisanieTemat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~!   Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Icon_minitime21.04.13 20:51

- Owszem, raz na dłuższy czas możesz - zaśmiał się i ziewnął. - Powoli przestaje mnie boleć głowa... To dobrze, nie będę przesadzał z instynktami - zaśmiał się cicho.
Powrót do góry Go down
Aki

Aki

Brak

PisanieTemat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~!   Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Icon_minitime21.04.13 20:54

- Było Ci dobrze? - Zapytał po chwili , mając nadziej że nie tylko on czerpał z tego przyjemnośc. - Najwyżej teraz ja nie będę mógł wstac. - Zaśmiał się głaszcząc go po głowie. Dobrze że kotołak już czuł się lepiej i wracał do siebie.
Powrót do góry Go down
Yuki Chikawa
Admin Uke
Yuki Chikawa

Pik

PisanieTemat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~!   Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Icon_minitime21.04.13 20:56

- Tak, przyjemnie... Jednak wolę być na dole - uznał z lekkim uśmiechem i spojrzał w jego oczy. Tęczówki kotołaka traciły już szkarłatną barwę i powoli wracały do swojego naturalnego, żółtego odcienia. - Cóż, zobaczysz jak to jest - zachichotał zaraz.
Powrót do góry Go down
Aki

Aki

Brak

PisanieTemat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~!   Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Icon_minitime21.04.13 21:00

- A ja wolę byc na Tobie. - Zachichotał i pocałował go namiętnie. - Już trochę doświadczeń z tym miałem. - Stwierdził i uśmiechnął się do niego lekko. - Rozumiem Twój ból książę. - Zaśmiał się i podapał go za uszkiem.
Powrót do góry Go down
Yuki Chikawa
Admin Uke
Yuki Chikawa

Pik

PisanieTemat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~!   Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Icon_minitime21.04.13 21:06

Burknął coś cicho, nie unosząc swoich oklapłych uszek.
- Nie zapominaj, że jesteś mój - mruknął cicho i wtulił się w niego mocniej. Najwidoczniej nie spodobało mu się wspomnienie o wcześniejszych doświadczeniach demona.
Powrót do góry Go down
Aki

Aki

Brak

PisanieTemat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~!   Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Icon_minitime21.04.13 21:08

- Tylko Twój książę. - Wyszeptał mu do ucha i pocałował je. - Nie denerwuj się na mnie książę , teraz jesteś dla mnie tylko ty. - Stwierdził z uśmiechem i przytulił go mocniej do siebie.
Powrót do góry Go down
Yuki Chikawa
Admin Uke
Yuki Chikawa

Pik

PisanieTemat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~!   Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Icon_minitime21.04.13 21:12

- Mam nadzieję... - wymruczał cicho i mocno się w niego wtulił. Nie jego wina, po prostu wolał nie myśleć o tym, że demonowi mogło być kiedyś z kimś lepiej niż z nim.
Powrót do góry Go down
Aki

Aki

Brak

PisanieTemat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~!   Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Icon_minitime21.04.13 21:18

- Kocham Cie książę. Ciebie nikogo innego. - Szepnął i pogłaskał go po głowie. Miał wielu kochanków ale jeszcze z nikim nie było mu tak dobrze jak z Yukim.
Powrót do góry Go down
Yuki Chikawa
Admin Uke
Yuki Chikawa

Pik

PisanieTemat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~!   Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Icon_minitime21.04.13 21:20

Spojrzał mu w oczy i uśmiechnął się blado.
- Też cię kocham - szepnął i pocałował go w policzek. - Jesteś dla mnie bardzo ważny
Powrót do góry Go down
Aki

Aki

Brak

PisanieTemat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~!   Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Icon_minitime21.04.13 21:34

- Ty dla mnie też mój książę. - Stwierdził całując go czulę i pogłaskał go po plecach. Po chwili takiego leżenia ktoś zapukał do ich drzwi. - Kto to może byc? - Mruknął pod nosem , zaraz wstając i otwierając drzwi. - Dawno żeśmy się nie widzieli Aki. - Powiedział wysoki chłopak wyglądający na około dwudziestkę , z krótki włosami , fioletowymi oczami i tatuażem na szyi. Demon nie miał wątpliwości, to był Dark. - Co ty tu robisz? - Zapytał zaskoczony i po chwili uścisnął mężczyznę serdecznie. - Zaprosisz mnie do środka? - Zapytał Dark z uśmiechem i nie czekając na odpowiedź sam wszedł do pokoju. - Ledwo tu przyjechałeś i już znalazłeś sobie kochanka? - Zapytał patrząc w stronę Yukiego.
Powrót do góry Go down
Yuki Chikawa
Admin Uke
Yuki Chikawa

Pik

PisanieTemat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~!   Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Icon_minitime21.04.13 21:38

Yuki popatrzał zaskoczony na mężczyznę, który wszedł do jego pokoju. Nie spodziewał się, że jakiś znajomy demona kiedyś ich odwiedzi, jednak słysząc jego słowa, zaraz lekko się zarumienił i spuścił uszka, podkulając ogon.
Powrót do góry Go down
Aki

Aki

Brak

PisanieTemat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~!   Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Icon_minitime21.04.13 21:51

- Nie mów tak Dark. - Powiedział zaraz i usiadł obok Yukiego na łóżku , chwytając go za rękę. - Dark to mój chłopak Yuki. - Przedstawił kotołaka i wskazał na wysokiego bruneta. - Yuki to mój stary przyjaciel Dark. - Powiedział i uśmiechnął się w stronę przyjaciela. - To teraz powiedz nam co Cie tu sprowadza. - Poprosił patrząc jak chłopak wygodnie rozsiada się na drugim łóżku. - Uciekam. Pomyślałem że zgodzisz się przechowac trochę starego kumpla. - Powiedział z cwaniackim uśmiechem. - Prawdę mówiąc zamierzałem wynagrodzic Ci to w naturze ale teraz mój plan raczej się nie powiedzie. - Dodał chichocząc cicho i kładąc się na łóżku. - Oczywiście że Cie przechowam , ale takiej zapłaty nie przyjmę. - Zaśmiał się i pogłaskał dhampira po kolanie. - Skoro tak to ja chyba pójdę sapac. - Stwierdził i po chwili rzeczywiście już spał. - Yuki? - Zapytał niepewnie demon. - On może zostac , nie? - Dopowiedział i spojrzał na niego błagalnie.
Powrót do góry Go down
Yuki Chikawa
Admin Uke
Yuki Chikawa

Pik

PisanieTemat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~!   Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Icon_minitime22.04.13 4:35

Yuki niemrawo patrzył na Dark'a, nie podobała mu się propozycja spłacenia długu w "naturze". Po chwili spojrzał na demona, jakoś nie był przekonany do tego, aby ten zostawał tutaj, jednak nie chciał też sprawiać przykrości swojemu ukochanemu.
- N-no dobrze... Niech zostanie... - mruknął nie do końca przekonany co do swojej decyzji.
Powrót do góry Go down
Aki

Aki

Brak

PisanieTemat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~!   Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Icon_minitime22.04.13 8:45

- Dziękuje książę. - Szepnął z uśmiechem i pocałował go czulę. - Chyba powinniśmy już iśc spac. - Wyszeptał nadal się uśmiechając i położył się na łóżku przyciągając do siebie kotołaka.
Powrót do góry Go down
Yuki Chikawa
Admin Uke
Yuki Chikawa

Pik

PisanieTemat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~!   Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Icon_minitime22.04.13 13:03

Popatrzył na demona i uśmiechnął się delikatnie.
- Masz rację, jestem zmęczony... - mruknął, a jego uszka delikatnie się uniosły. Zaraz wtulił się w niego i zaczął cicho mruczeć. Chwilę później zasnął.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~!   Pokój Yuki'ego - nr. 21~! - Page 33 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Pokój Yuki'ego - nr. 21~!
Powrót do góry 
Strona 33 z 41Idź do strony : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Next
 Similar topics
-
» Pokój Akiego
» Pokój Haruhi
» Pokój Revisa~
» Pokój nauczycielski
» Pokój opiekunki internatu

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Yaoi Kraina Czarów :: Strona Neutralna :: Akademia "Sacré Montre" :: Internat :: Część Uczniowska-
Skocz do: