| Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 13:05 | |
| -Będę przy Tobie zawsze mój książę. - Zapewnił i podchodząc do niego i całując szybko. - Spakować je? - zapytał po chwili wskazując na kompielówki. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 13:10 | |
| - Tak, w czymś muszę przecież pływać - zaśmiał się słodko i pocałował go w policzek. - Chociaż nie wiem, czy te nie są na mnie za duże... | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 13:29 | |
| - Zawsze możesz pływać nago. - Zachichotał cicho. - Nie będę wtedy narzekał na widoki. - Zaśmiał się i zabrał ubranie z dłoni kotołaka zaraz chowając je do torby. - To idziemy książę? - Zapytał zakładając torbę na ramie. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 13:33 | |
| Zarumienił się delikatnie, po czym złapał go za rękę. Może pływanie nago było bardzo kuszące, jednak sama świadomość, że ktoś może ich zobaczyć, sprawiała, że Yuki zaraz się rumienił. - T-tak, chodźmy już, nie możemy tracić czasu - zaśmiał się. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 14:42 | |
| - Oczywiście mój książę. - Powiedział i uśmiechając się chwycił kotołaka za rękę ciągnąc go w stronę drzwi. - Prowadź książę. - Poprosił i ścisnął mocniej jego dłoń. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 14:53 | |
| Rumieniec dalej nie znikał z jego twarzy, jednak ze słodkim uśmiechem ruszył przed siebie. - W takim razie pośpiesz się - zachichotał i pociągnął go ze sobą.
[z/t] | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 14:54 | |
| - Przecież się spieszę. - Zachichotał i poszedł za kotołakiem.
[z/t] | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 18:56 | |
| Kiedy w końcu doczłapali się na miejsce, niemrawo otworzył drzwi i wszedł do pokoju. Rozejrzał się po nim, po czym usiadł na łóżku i sięgnął po swoje leki na anemie. Spojrzał przy okazji na demona. W pokoju było ciemnawo, więc jego błyszczące oczy stały się lepiej widoczne. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 19:02 | |
| Wszedł za nim do pokoju i patrzył jak ten bierze leki. - Książę co z Twoimi oczami? - Zapytał zaniepokojony podchodząc bliżej niego i siadając obok niego spojrzał mu w oczy. - To od słońca? - Zapytał niepewnie głaszcząc go po udzie. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 19:05 | |
| Spojrzał na niego z uwagą i odłożył leki na bok. Delikatnie pchnął go na łóżko i znalazł się nad nim. - Trochę sprzeczności we mnie jest, chyba jednak zbyt długo siedziałem na słońcu, skoro mój wewnętrzny dhampir postanowił się obudzić - szepnął i wpił się w jego usta. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 19:09 | |
| Popatrzył na niego trochę niepewnie posłusznie kładąc się na łóżku. Czuł się dziwnie kiedy Yuki się tak zachowywał , jakby był zagrożony. - O-obudził się? - Zapytał lekko się jąkając i patrząc mu w czerwone teraz oczy. Oddał jednak pocałunek , czerpiąc z niego przyjemnośc. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 19:12 | |
| Uśmiechnął się lekko, pokazując przy tym swoje kły. - Owszem, jako iż nie mam żądzy i nie muszę pić krwi, na co dzień bycie dhampirem jest mi dość zbędne - zaśmiał się i zaczął całował go po szyi, delikatnie go drapią swoimi kłami. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 19:16 | |
| - A teraz Ci się włączyła jakaś reakcja obronna ta - ah...ak? - Zapytał przerywając swoją wypowiedzc jękiem gdy dhampir zaczął bawic się jego szyją. Nie wiedział do czego to zmierza ,ani co za chwilę zrobi Yuki , ale czuł że nie da rady się mu przeciwstawic. W końcu mimo jego dziwnego zachowania na razie sprawia mu tylko przyjemnośc. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 19:20 | |
| - Nie do końca - zaśmiał się i zassał skórę na jego szyi, robią mu malinkę. - Po prostu też chce się czasem zabawić - zaśmiał się cicho i jedną dłonią zanurkował pod jego bluzkę, aby zaraz zacząć drażnić jeden z jego sutków. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 19:24 | |
| - Skoro tak m-mówisz to nie widzę p-pprzeciwwskazań. - Powiedział trochę się jąkając. Był zaskoczony wyznaniem kotołaka , ale sądził że jeśli ten chce się zabawic jego ciałem to powinien mu na to pozwolic , zwłaszcza że na razie było mu bardzo dobrze. Jęknął trochę głośniej gdy Yuki zrobił mu malinkę , a kiedy zaczął bawic się jego sutkiem jego jęki na pewno były już dobrze słyszalne. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 19:31 | |
| - Czyżby ci się podobało? - zachichotał i złożył kolejny pocałunek na jego szyi, dokładnie w miejscu, w którym znajduje się tętnica. Mruknął zadowolony i po chwili pozbył się jego koszulki. Teraz przyssał się do jego drugiego sutka, chcąc sprawić mu więcej przyjemności. Teraz po prostu nabrał nieco ochoty, aby raz spróbować być na górze. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 19:34 | |
| - Spodobało. - Mruknął cicho i spojrzał na dahmpira , obserwując jego ruchy. Nie wiedział że ten może byc tak dominujący. Jęknął przeciągle gdy ten zassał się na jego sutku i pogłaskał go po głowie wplatając palce w jego włosy, przeczesując je lekko. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 19:38 | |
| Mruknął coś cicho, dalej nie unosząc uszek, wyglądało to, jakby mu teraz przeszkadzały. Dłońmi zjechał na jego biodra, aby po chwili zsunąć z niego spodnie wraz z bielizną. - Czego by sobie zażyczył mój demon? - zapytał biorąc jego członka w dłoń. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 19:42 | |
| - Żebyś zro-obił mi d-dobrze. - Wystękał , nie chcą jednak byc bezczyny , sam wyciągnął rękę i rozpiął mu spodnie próbując je z niego zsunąc. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 19:44 | |
| - Dobrze, czyli jak? - zapytał, chcąc się z nim nieco podroczyć. Zaczął poruszać dłonią na jego członku i spojrzał mu w oczy. - Tak? - zapytał, po czym pochylił się i polizał główkę jego penisa. - A może tak? - zadał kolejne pytanie i wziął do ust koniec jego członka, który zaczął ssać. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 19:48 | |
| -U-ustami. - Wyjęczał poddając się przyjemności i wczuwając się w to coraz bardziej. Przymknął oczy wyginając się z przyjemności w lekki łuk. Czuł się dobrze i miał nadziej że taka zabawa podoba się też dhampirowi. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 19:50 | |
| Uśmiechnął się słysząc jego jęki, po czym wziął go całego do ust, po czym zaczął poruszać głową. Po chwili zaczął dłońmi gładzić jego rowek, aby potem wsunąć w niego jeden z palców. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 19:54 | |
| W chwili kiedy ten wziął go do ust jęki wypływały z niego raz za razem. Czuł się tak dobrze. Wygiął się w łuk kiedy chłopak włożył w niego palec. Szybko się przyzwyczaił i już po chwili sam zaczął się na niego nabijac. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 20:09 | |
| Zostawił jego członka i spojrzał mu w oczy. - Jakiś ty chętny - zaśmiał się zaraz i wpił w jego usta. - Nie przyzwyczajaj się, ja raczej wolę czuć twojego twardego i wielkiego członka w sobie - zaśmiał się i dołożył kolejne palce, którymi zaczął w nim szybko poruszać. - Co mam zrobić? | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 21.04.13 20:13 | |
| - Zauważyłem książę. - Wyszeptał śmiejąc się krótko i zaraz jęknął czując jego palce w sobie. - Teraz m-masz we mnie... wejśc i ostro mnie pieprzyc. - Wystękał chicho przymykając oczy z przyjemności. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
| |
|
| |
| Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
|