| Pokój Akiego | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Pokój Akiego 12.03.13 11:32 | |
| Pokój jak pokój. Utrzymany w ciemnej tonacji,dwa łóżka i drzwi do łazienki. | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Akiego 13.03.13 13:38 | |
| Kiedy doszedł do swojego pokoju odszukał w swojej torbie książkę i butelkę rumu. Zdjął koszulę oraz buty i rzucił się na łóżko otwierając po drodze butelkę. Wypił trochę z gwintu, krzywiąc się lekko przy przełykaniu, ale zaraz się uśmiechnął. Dobre. Odstawił butelkę koło łóżka i zabrał się za książkę. | |
|
| |
Matthias
Liczba postów : 75 Dołączył/a : 14/03/2013 Imię i nazwisko : Matthias Wiek postaci : Mówi, że ma 20, ale kto go tam wie. Rasa : Inkub Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Akiego 14.03.13 18:03 | |
| Zapukał cicho do pokoju i wszedł powoli. - Witam... - Powiedział, patrząc na chłopaka, który czytał właśnie książkę. Nawet ładny. Postawił pod ścianą swoją torbę. - Mógłbym z tobą mieszkac? Jeśli tego nie chcesz to zrozumiem. - Zamknął za sobą po cichu drzwi. Był ciekaw odpowiedzi. Pyta się chłopaka tylko ze względu na to, że ma dośc samotności. A z tego co wiedział, tylko ten chłopak na razie tutaj mieszkał. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 14.03.13 18:09 | |
| Właśnie kończył czytac rozdział kiedy do pokoju wszedł chłopak. -Jasne. I tak nie miałbym co zrobic z drugim łóżkiem. Uśmiechnął się lekko do niego, po czym wstał i podszedł bliżej. Ma piękne oczy. Zresztą nie tylko oczy. Cały jest piękny. -Jestem Aki.- Wyciągnął w jego stronę dłoń. | |
|
| |
Matthias
Liczba postów : 75 Dołączył/a : 14/03/2013 Imię i nazwisko : Matthias Wiek postaci : Mówi, że ma 20, ale kto go tam wie. Rasa : Inkub Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Akiego 14.03.13 18:12 | |
| - Matthias, miło mi. - Uścisnął jego dłoń z uśmiechem i wziął torbę. - A co takiego czytałeś? - Położył torbę koło łóżka i usiadł na nim. Patrzył ciągle na chłopaka. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 14.03.13 18:20 | |
| -Mnie też miło.-Usiadł na łóżku i sięgnął po butelkę. -Dobry kryminał. -Powiedział z uśmiechem i wyciągnął butelkę w stronę chłopaka. -Chcesz łyka? Przepraszam, że tak niekulturalnie z butelki ale nie chce mi się szukac szklanek a nie mam pojęcia gdzie jest kuchnia. | |
|
| |
Matthias
| Temat: Re: Pokój Akiego 14.03.13 18:27 | |
| - A chętnie. - Powiedział, biorąc od chłopaka butelkę. Napił się trochę, lekko się krzywiąc. Po chwili namysłu usiadł koło Aki'ego, oddając mu przy tym butelkę. - Też lubię kryminały. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 14.03.13 18:35 | |
| -Mam w torbie mały zapas, więc jeśli będziesz chciał coś poczytac to zwróc się do mnie. -Powiedział upijając łyk z butelki, następnie ją odkładając. -Przeprasza, że pytam ale skąd jesteś? - Zapytał z zaciekawieniem. Nie wiedział czemu ale chciałby wiedziec więcej o tym chłopaku. | |
|
| |
Matthias
| Temat: Re: Pokój Akiego 14.03.13 18:37 | |
| - Jestem stąd. Kilkanaście lat się włóczyłem po tym świecie, aż wreszcie stwierdziłem, że dołączę do Akademii. - Wzruszył ramionami i napił się jeszcze trochę rumu, a potem położył się na łóżku chłopaka. - A Ty? | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 14.03.13 18:44 | |
| -To mamy trochę wspólnego. Ja też włóczyłem się przez paręnaście lat po różnych światach, ale w końcu stwierdziłem że czas gdzieś osiąśc i uzupełnic wiedzę i tak trafiłem do Akademii. -Powiedział i położył się na boku obok chłopaka. -Nie za wygodnie Ci? -Zapytał ze śmiechem. | |
|
| |
Matthias
| Temat: Re: Pokój Akiego 14.03.13 18:46 | |
| Zaśmiał się cicho, leżąc na plecach. - No, mamy trochę wspólnego... A co lubisz poza kryminałami i rumem? - Uśmiechnął się do chłopaka i odgarnął grzywkę z twarzy, która wchodziła mu w oko. Drugie miał zabandażowane, ponieważ stracił je podczas jednej z wojen. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 14.03.13 18:53 | |
| -Hymm...kawę,spac,szermierkę,rozmawiac...dużo tego będzie. Za dużo by wymieniac. A ty? -Przyblirzył się trochę i wyciągnął rękę by poczochrał włosy Matthiasa. -No i teraz wiem też, że lubię Twoje włosy. -Wciągnął powietrze. Ładnie pachnie. | |
|
| |
Matthias
| Temat: Re: Pokój Akiego 14.03.13 19:02 | |
| Zaśmiał się głośniej i poprawił trochę bandaż. - Lubię zapach kawy, smak zielonej herbaty, wieczorne spacery, deszcz... - Zamyślił się na chwilę. Zapach Matthiasa był silny i męski. Gdy już oderwał się od zamyślenia to sięgnął po rum. Napił się go trochę, a potem odłożył na miejsce. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 14.03.13 19:12 | |
| -Więc kiedy tylko dowiemy się gdzie tu jest kuchnia możemy pójśc razem na herbatę i kawę. Jeśli będziesz chciał oczywiście. -Powiedział uśmiechając się do chłopaka i przybliżając się jeszcze trochę aż w końcu wylądował nosem w zagięciu szyi Matthiasa, wciągając mocno jego zapach. Jestem w raju. -Mówił Ci ktoś, kiedyś że pięknie pachniesz? -Wymruczał rozanielony w jego szyję, rumieniąc się lekko. | |
|
| |
Matthias
| Temat: Re: Pokój Akiego 14.03.13 19:16 | |
| - Bardzo chętnie. - Uśmiechnął się do niego szeroko, a po chwili uniósł brew zdziwiony. Nie spodziewał się, że chłopak tak zrobi. - Nie... Nie mówił... - Powiedział, niepewnie głaszcząc Aki'ego po głowie. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 14.03.13 19:22 | |
| -Czyli tylko ja do tej pory miałem okazje Cię wąchac?- Zapytał zadowolony, po czym zamruczał czując rękę chłopaka na swojej głowie. Lubił byc w czymś jedyny. Nawet jeśli chodziło o tylko,a może aż o zapach praktycznie obcego chłopaka. | |
|
| |
Matthias
| Temat: Re: Pokój Akiego 14.03.13 19:24 | |
| Zaśmiał się cicho, zabrzmiało to trochę dziwnie. - Miałem już kogoś, jednak Ty jako pierwszy mi powiedziałeś, że ładnie pachnę. - Odgarnął mu włosy za ucho i spojrzał na sufit. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 14.03.13 19:32 | |
| -Miałeś? Jak ktoś, kto Cię wąchał mógłby tego nie stwierdzic? -Zaczął mizac go nosem po szyi wchłaniając ten cudowny zapach.Widocznie,nie wszyscy są takimi fetyszystami jak ja. Cieszył się że chłopak mimo jego dziwnego zachowania jeszcze nie uciekł z krzykiem z pokoju i miał nadzieje, że w najbliższym czasie to nie nastąpi bo nie wyobrażał sobie,żeby chłopak miał go teraz pozbawic swojego zapachu jak i całej osoby.
Ostatnio zmieniony przez Aki dnia 14.03.13 21:48, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Matthias
| Temat: Re: Pokój Akiego 14.03.13 19:38 | |
| - Miałem...Normalnie. - Zaśmiał się i przymknął oczy, zerkając na chłopaka. Podobało mu się to co robił chłopak. - Aż tak bardzo Ci się podoba mój zapach? - Usiadł powoli, a potem pochylił się nad chłopakiem. Oparł się jedną ręką o szafkę nocną. Był ciekaw reakcji chłopaka. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 14.03.13 19:48 | |
| Podobał mu się śmiech chłopaka. Zresztą cały Matthias mu się podobał. Zwłaszcza że bandaż na oku dodawał mu drapieżności. Mruknął niezadowolony kiedy został pozbawiony upajającego zapachu. Gdy usłyszał pytanie i zauważył w jakiej sytuacji się znajduję zarumienił się, a niestety na jego bladej skórze było to bardzo widoczne. -T..tak.-Wyjąkał.Cholera, czemu on musi tak na mnie działac?
Ostatnio zmieniony przez Aki dnia 14.03.13 21:49, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Matthias
| Temat: Re: Pokój Akiego 14.03.13 19:52 | |
| - Ciesze się. - Szepnął mu do ucha i chuchnął mu na nie. Po chwili ugryzł go lekko w szyję. Miał nadzieję, że Aki nie zareaguje negatywnie na to co zrobił. - Ty też ładnie pachniesz. - Szepnął, uśmiechając się pod nosem. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 14.03.13 19:59 | |
| Zarumienił się jeszcze bardziej kiedy chłopka szepnął tak uwodzicielsko,że się cieszy. Za to kiedy Matthias najpierw chuchnął,a potem przygryzł jego szyje nie mógł się powstrzymac od jęku. -D..ddzi..ęki.- Jakoś z siebie wykrztusił,będąc pewien,że jest już teraz czerwony jak burak, po czym zawstydzony zakrył twarz, dłońmi. | |
|
| |
Matthias
| Temat: Re: Pokój Akiego 14.03.13 20:04 | |
| Uśmiechnął się szeroko, gdy usłyszał jęk Aki'ego. Nie ukrywał, podobało mu się to. Zrobił udawaną, smutną minkę, kiedy chłopak zasłonił twarz dłońmi. - Czemu zasłaniasz tak piękną twarzyczkę dłońmi? - Zapytał, odsłaniając mu twarz. Splótł z nim palce u dłoni i zaczął muskac ustami jego szyję. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 14.03.13 20:08 | |
| -Nie..ee..za..wstydzaj mmm..nie.- Wyjęczał czując usta chłopaka na swojej szyi. -Poza tym.... Twoj..a jest piękn..iejsza. -Powiedział z chociaż minimalnie większą pewnością siebie i zacisął dłoń na dłoni chłopaka. | |
|
| |
Matthias
| Temat: Re: Pokój Akiego 14.03.13 20:13 | |
| Zaśmiał się cicho i przesunął chłopaka, bardziej na środek łóżka. Po chwili namysłu, uklęknął po jego bokach. Polizał go po wargach, a potem pocałował namiętnie. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pokój Akiego | |
| |
|
| |
| Pokój Akiego | |
|