| Pokój Akiego | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Haruhi
Liczba postów : 46 Dołączył/a : 16/03/2013 Imię i nazwisko : Haruhi Wiek postaci : 18lat Rasa : Anioł/Człowiek (Mieszaniec) Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 19:11 | |
| - Jaakii słoodkii... - Uśmiechnął się szeroko, zaczynając drapac chłopaka za uchem. - Mógłbyś nam pomóc? Z tego co pamiętam to mam numer... 25... | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 19:15 | |
| Zamruczał rozkosznie i spojrzał na niego. - T-tak, to nie będzie problem - szepnął i otarł się głową o jego dłoń. - Aki, nie pójdziesz z nami? | |
|
| |
Matthias
Liczba postów : 75 Dołączył/a : 14/03/2013 Imię i nazwisko : Matthias Wiek postaci : Mówi, że ma 20, ale kto go tam wie. Rasa : Inkub Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 19:19 | |
| - Nie znam za dobrze tej Akademii, więc raczej nie pomogę. - Powiedział wychodząc z łazienki i poprawiając bandaż na oku. Usiadł powoli na łóżku, patrząc na nich. Szczerze to nie chciało mu się zbytnio z pokoju ruszac. | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 19:24 | |
| -Jeśli tylko będę mile widziany, to dla takich widoków poszedłbym bardzo daleko. -Zachichotał , opierając się ramieniem o ramę drzwi i patrząc na chłopaków. Strasznie słodcy. -Zaraz obejrzał się na Matta. -W grupie zawsze raźniej. Ale jeśli nie chcesz isc to w ramach pokojowej solidarności zostawię tę dwójkę samą sobie. I tak Yuki z nas wszystkich najlepiej zna Akademie. - Powiedział i odwrócił się z powrotem w stronę chłopców. | |
|
| |
Haruhi
Liczba postów : 46 Dołączył/a : 16/03/2013 Imię i nazwisko : Haruhi Wiek postaci : 18lat Rasa : Anioł/Człowiek (Mieszaniec) Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 19:29 | |
| - Słooodkiii... - Puścił walizkę i zawiesił się kotołakowi na szyi. Potarł nosem o jego policzek. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 19:36 | |
| Przestraszył się nieco. - H-hej - zaśmiał się cicho. - Nie musisz mnie tak tulić - powiedział zaraz i spojrzał na Akiego. - Jesteś pewny, że nie chce iść? | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 19:44 | |
| -Raczej. A że Haruhi jedyne co może Ci zrobic to za tulac i zagłaskac na śmierc to z czystym sumieniem mogę was puścic samych. A w razie czego wiecie gdzie nas szukac. - Powiedział, uśmiechając się szeroko do Yukiego. -To...do zobaczenia.- Przesłał im jeszcze całusa i zamknął drzwi od pokoju. Podszedł do łóżka i usiadł obok Matta, głaszcząc go po ramieniu. | |
|
| |
Haruhi
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 19:50 | |
| - P-Przepraszam. - Zaśmiał się zakłopotan i puścił Yuki'ego. Odsunął się trochę, biorąc walizkę, miał w oczach łzy. Wytarł je szybko nie chcąc żeby chłopak to zobaczył. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 19:51 | |
| - Nie masz za co przepraszać - powiedział i pogłaskał go po głowie. - Chodźmy do twojego pokoju - powiedział z lekkim uśmiechem. | |
|
| |
Haruhi
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 19:54 | |
| - Dobrze... - Szepnął, zaciskając dłoń na walizce i spojrzał na chłopaka powoli. - To... Ty prowadzisz... | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 19:58 | |
| Uśmiechnął się do niego ciepło i pogłaskał po głowie, po chwili ruszył przed siebie. - Zaraz będziemy na miejscu! - powiedział z uśmiechem.
[z/t] | |
|
| |
Matthias
Liczba postów : 75 Dołączył/a : 14/03/2013 Imię i nazwisko : Matthias Wiek postaci : Mówi, że ma 20, ale kto go tam wie. Rasa : Inkub Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Akiego 17.03.13 15:57 | |
| Spojrzał na niego powoli. - Coś się stało? - Objął go ramieniem i pocałował w skroń. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 17.03.13 16:02 | |
| -Nieee. Stęskniłem się. -Zaśmiał się i wtulił w bok chłopaka. | |
|
| |
Matthias
| Temat: Re: Pokój Akiego 17.03.13 16:06 | |
| - Słodki jest ten mały. - Zaśmiał się cicho, całując go w usta delikatnie. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 17.03.13 16:14 | |
| -Taaak. Ale lekko oderwany od rzeczywistości. Za to Yuki jest bardzo miły. -Odpowiedział przytulając się do Matta. -Po za tym jak jesteś ze mną powinieneś myślec o mnie. | |
|
| |
Matthias
| Temat: Re: Pokój Akiego 17.03.13 16:24 | |
| - Hm? Oderwany od rzeczywistości? Czyli? - Pogłaskał go po głowie, przytulając mocniej. - Aj tam. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 17.03.13 16:30 | |
| Taki...nie wiem jak to wytłumaczyc...ale no mam wrażenie jakby żył w swoim, własnym świecie. -Zamruczał czując jak Matt go przytula. -Jakie aj tam, jeszcze będę zazdrosny. -Zachichotał. | |
|
| |
Matthias
| Temat: Re: Pokój Akiego 17.03.13 16:34 | |
| - Też mam trochę takie wrażenie. - Wzruszył ramionami. Pocałował go w usta namiętnie. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 17.03.13 16:41 | |
| -Mhym. -Mruknął i oddał gorący pocałunek chłopaka , obejmując jego szyję i jęcząc mu w usta. | |
|
| |
Matthias
| Temat: Re: Pokój Akiego 17.03.13 16:47 | |
| Rozłączył ich usta po chwili i uśmiechnął się do niego lekko. - To co robimy? | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 17.03.13 16:51 | |
| -Nie wiem. Może pokażesz mi jakieś miejsca w tym świecie? Sam niestety zbyt dużo nie zwiedziłem. -Odwzajemnił uśmiech , unosząc jego rękę do ust i całując. - Ty zdecyduj. -Dodał splatając ich palce razem. | |
|
| |
Matthias
| Temat: Re: Pokój Akiego 17.03.13 17:02 | |
| - Możemy isc coś zwiedzac. - Wstał, uśmiechnięty z Aki'm i ubrał buty. - A jakie miejsce chciałbyś zobaczyc? | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 17.03.13 17:07 | |
| -Coś niezbyt daleko. I najlepiej nie w budynku. -Odpowiedział, wstając. - Oja! -Wykrzyknął nagle zdając sobie sprawę z tego, że nadal ma na sobie tylko koszule Matta. -Dlaczego nic mi nie powiedziałeś? Ciekawe co musieli sobie o mnie pomyślec. -Roześmiał się i puścił oko do współlokatora. Zraz zaczął się ubierac. | |
|
| |
Matthias
| Temat: Re: Pokój Akiego 17.03.13 17:10 | |
| Zaśmiał się dźwięcznie. - Aj tam, wyglądałeś w tym seksownie, więc... - Wzruszył ramionami, wyszczerzony i pocałował go w udo. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 17.03.13 17:16 | |
| Uśmiechnął się do Matta i zaraz zarumienił kiedy poczuł pocałunek chłopaka. -Znowu mnie zawstydzasz. -Zaśmiał się. -To gdzie mnie weźmiesz? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pokój Akiego | |
| |
|
| |
| Pokój Akiego | |
|