| Pokój Akiego | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Matthias
Liczba postów : 75 Dołączył/a : 14/03/2013 Imię i nazwisko : Matthias Wiek postaci : Mówi, że ma 20, ale kto go tam wie. Rasa : Inkub Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Akiego 15.03.13 22:34 | |
| Kiedy się obudził zobaczył Aki'ego, wtulającego się w niego. - I jak się spało? - Zapytał szeptem, głaszcząc chłopaka po głowie. | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Akiego 15.03.13 22:37 | |
| -Tak, że najchętniej jeszcze bym się nie budził.- Odpowiedział z uśmiechem ,łasząc się głową do jego ręki. -A Tobie? -Wymruczał, patrząc chłopakowi w oczy. | |
|
| |
Matthias
Liczba postów : 75 Dołączył/a : 14/03/2013 Imię i nazwisko : Matthias Wiek postaci : Mówi, że ma 20, ale kto go tam wie. Rasa : Inkub Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 8:38 | |
| - Wygodnie tutaj. - Zaśmiał się cicho i pocałował chłopaka w czoło, zaraz wstając. Nie lubił leżeć bez sensownie w łóżku. Poszedł do łazienki się umyć. | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 9:20 | |
| Kiedy Matt wyszedł do łazienki, on próbował jakoś zwlec się z łóżka. Po paru próbach zakończonych niepowodzeniem wreszcie mu się to udało. Odszukał Marie i podszedł do swojej torby , wyciągnął z niej szmatkę zaczął polerowac miecz. | |
|
| |
Matthias
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 10:11 | |
| Po paru minutach wyszedł z łazienki, w pełni ubrany. Spojrzał na Aki'ego. - Z rana ją polerujesz? - Zapytał i uniósł brew, podchodząc do chłopaka. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 10:28 | |
| -Wczoraj wieczorem tego nie zrobiłem więc robię teraz. -Roześmiał się. -Jeszcze Ci jej nie przedstawiłem. Matt to jest Maria, Maria to jest Matt. -Powiedział z uśmiechem. -Mam nadzieje że się polubicie. | |
|
| |
Matthias
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 10:47 | |
| - Jasne. - Zaśmiał się, siadając na łóżku i obserwując chłopaka. Wyjął ze swojej torby paczkę papierosów, a potem zapalił jednego. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 10:57 | |
| Polerował dalej, uśmiechając się do chłopaka. -Ładnie wyglądasz, kiedy palisz. -Stwierdził, przerywając polerowanie i wpatrzył się w chłopaka. | |
|
| |
Matthias
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 11:09 | |
| Zaśmiał się zaraz. - Normalnie wyglądam. - Przewrócił oczami z uśmiechem. Otworzył okno, by w pokoju nie śmierdziało i usiadł na parapecie, patrząc w niebo, zamyślony. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 11:15 | |
| -Uwierz mi, znam się na tym. -Roześmiał się, patrząc jak chłopak otwiera okno i siada na parapecie. -Myślisz o czymś przyjemny? | |
|
| |
Matthias
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 11:35 | |
| - Tak sobie rozmyślam... - Wzruszył ramionami, zerkając na niego. Zaciągnął się i wypuścił dym. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 15:21 | |
| -Aha. Masz może jakieś miejsce w tym świecie, które wyjątkowo lubisz? -Zapytał patrząc tęsknie w stronę papierosa. | |
|
| |
Matthias
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 15:48 | |
| - Klify samobójców lubię... - Podszedł po chwili do chłopaka i dał mu papierosa. - Chcesz? | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 15:54 | |
| -Dośc ciekawe miejsce. Zabrałbyś mnie tam, kiedyś? - Uśmiechnął się do chłopaka. -Dzięki. Jesteś stanowczo za miły ,żebyś był prawdziwy. -Zaśmiał się i zaciągnął mocno szlugiem, następnie wypuszczając dym z cichym westchnieniem. | |
|
| |
Haruhi
Liczba postów : 46 Dołączył/a : 16/03/2013 Imię i nazwisko : Haruhi Wiek postaci : 18lat Rasa : Anioł/Człowiek (Mieszaniec) Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 18:22 | |
| Podszedł pod drzwi jednego z pokojów, trzymając jasną fioletową walizkę z zawieszką króliczka. Był trochę przerażony. Zapukał cicho, drżącą dłonią. Stał tak z opuszczoną głową, czekając, aż ktoś otworzy. Nie chciał się nikomu narzucac, ale się zgubił. Miał nadzieję, że ktoś pomoże mu znaleźc jego pokój. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 18:28 | |
| Patrzył z wyczekiwaniem na Matta kiedy usłyszał pukanie do drzwi.-Otworze. -Powiedział i wstał szybko, zaraz otwierając drzwi. Co za słodka istotka. -Hej. Coś się stało? - Zapytał podnosząc głowę chłopaka tak żeby ten patrzył mu w oczy. -Możesz patrzec ,nie jesteśmy z Matthisem aż tacy straszni. -Zaśmiał się do chłopca. | |
|
| |
Haruhi
Liczba postów : 46 Dołączył/a : 16/03/2013 Imię i nazwisko : Haruhi Wiek postaci : 18lat Rasa : Anioł/Człowiek (Mieszaniec) Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 18:32 | |
| Spojrzał na niego niepewnie i zacisnął dłonie na walizce. - Ano... Zgubiłem się... Szukałem swojego pokoju... - Zarumienił się delikatnie, odwracając wzrok. | |
|
| |
Matthias
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 18:39 | |
| - Jasne, zabiorę Cię tam kiedyś. - Powiedział i spojrzał na osobę, która zapukała do drzwi. Uroczy. Wstał, gasząc papierosa o parapet, a następnie idąc do łazienki. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 18:47 | |
| -Jeśli chcesz możesz zostawic bagaż tutaj, a ja albo Matt pójdziemy poszukac z Tobą? -Odwrócił się patrząc jak Matt wchodzi do łazienki. Zdjął rękę z podbródka i pogłaskał chłopca po głowie. Zaraz zdjął ją jednak i wskazał na jego walizką. -Mogę? -Nic na to nie mógł że kiedy widział zagubione osoby miał ochotę się nimi zaopiekowac. | |
|
| |
Haruhi
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 18:49 | |
| Pokręcił głową, gdy chłopak wskazał na jego walizkę. - W tej walizce są dla mnie bardzo ważne rzeczy... - Odsunął się troszeczkę od chłopaka. Nie był zbyt ufny do nowo poznanych. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 18:54 | |
| Yuki bez celu przemierzał korytarze internatu. W pewnym momencie zauważył otwarte drzwi. Jako iż miał dobry humor. - A co to za zebranie? - zapytał zaraz i popatrzał na innych. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 18:59 | |
| -Jak chcesz. -Uśmiechnął się lekko. - Jestem w akademii od niedawna więc nie za bardzo orientuje się co gdzie jest ale szukanie w towarzystwie zawsze jest łatwiejsze. - Odwrócił się w kierunku łazienki. -Matt masz może ochotę poszukac z nami pokoju kolegi? -Zapytał głośniej, zaraz odwracając się do chłopca. -Tak w ogóle to jestem Aki. -Wyciągnął rękę w kierunku nowo poznanego. Zaraz zauważył i usłyszał jeszcze jednego chłopak. -Szukamy pokoju kolegi.-Odparł z uśmiechem. | |
|
| |
Haruhi
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 19:02 | |
| - Haruhi. - Uścisnął lekko dłoń chłopaka i spojrzał na kotołaka. - Kocie uszy... - Zabłysły mu oczy, gdy to zauważył. Podszedł do niego i dotknął uszek, zachwycony. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 19:05 | |
| Nieco się skulił. - Cz-czemu dotykasz moich uszek? - zapytał na początku je spuszczając, ale po chwili uśmiechnął się lekko i pozwolił mu ich dotykać. - Szukacie pokoju? Mogę pomóc~! Obszedłem już ten internat z kilka razy, dam radę! - powiedział z ciepłym uśmiechem. - Tak poza tym, to jestem Yuki - przedstawił się zaraz. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 16.03.13 19:09 | |
| Uśmiechnął się na widok Haruh'iego pieszczącego uszy kotołaka. -W takim razie ja nie jestem zbyt pomocny. -Roześmiał się. -Aki.- Przedstawił się już po raz drugi dzisiejszego dnia. -Miło poznac. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pokój Akiego | |
| |
|
| |
| Pokój Akiego | |
|