Yaoi Kraina Czarów
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Pokój Akiego

Go down 
4 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorWiadomość
Aki

Aki

Liczba postów : 805
Dołączył/a : 11/03/2013
Imię i nazwisko : Aki Okakura
Wiek postaci : Wygląda na 20 lat
Rasa : Demon
Strona : Neutralna
Brak

Pokój Akiego - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Pokój Akiego   Pokój Akiego - Page 2 Icon_minitime14.03.13 20:20

Zaskoczony chłopak w pierwszej chwili nie odpowiedział na pocałunek, ale zaraz uchylił usta i równie namiętnie zaczął oddawac pocałunki. Przy okazji wplatając palce we włosy Matthiasa. Mmmm...boski Aki był pewien że gdyby teraz stał to nogi by się pod nim ugięły.

Ostatnio zmieniony przez Aki dnia 14.03.13 21:51, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Matthias

Matthias

Liczba postów : 75
Dołączył/a : 14/03/2013
Imię i nazwisko : Matthias
Wiek postaci : Mówi, że ma 20, ale kto go tam wie.
Rasa : Inkub
Pik

PisanieTemat: Re: Pokój Akiego   Pokój Akiego - Page 2 Icon_minitime14.03.13 20:25

Rozłączył po chwili ich usta i uśmiechnął się, zadowolony. Ugryzł chłopaka w szyję, zaraz przejeżdżając dłonią po jego torsie.
- Podoba Ci się? - Szepnął mu do ucha, podniecającym głosem i polizał go po nim.
Powrót do góry Go down
Aki

Aki

Brak

PisanieTemat: Re: Pokój Akiego   Pokój Akiego - Page 2 Icon_minitime14.03.13 20:32

Ledwo łapał oddech po zakończonym po całunku, którego koniec nastąpił zresztą, jak dla niego za szybko. -Ach! -Jęknął przeciągle kiedy chłopak ugryzł jego szyje.-Tak..tak mi rób.-Wydyszał. Na pytani Matthiasa momentalnie się roześmiał i zarumienił. -Czy wyglądam jakby mi się nie podobało? -Spojrzał znacząco na swoje krocze, w którym brakowało już trochę miejsca.
Powrót do góry Go down
Matthias

Matthias

Pik

PisanieTemat: Re: Pokój Akiego   Pokój Akiego - Page 2 Icon_minitime14.03.13 20:37

- Z tego co widzę to bardzo Ci się podoba. - Uśmiechnął się do niego i zerknął na jego krocze. Oparł się kolanem, między jego nogami. - Chcesz uprawiac seks? - Szepnął mu do ucha, a następnie naprał kolanem na jego krocze.
Powrót do góry Go down
Aki

Aki

Brak

PisanieTemat: Re: Pokój Akiego   Pokój Akiego - Page 2 Icon_minitime14.03.13 20:45

W rękach Matta był zupełnie bezwolny. Jego zapach, smak, dotyk, głos upajał. On mógł tylko pod nim jęczec. -Ahhh!Ni..e...nie rób tak...i nie..mów.. do mmmnie...bo od razu...mam..ochotę zedrzec z siebie ubrania...rozłożyc przed Tobą nogi...i błagac byś zrobił ze mną co tylko chcesz..- Wyjęczał, cały czerwony i rozpalony
Powrót do góry Go down
Matthias

Matthias

Pik

PisanieTemat: Re: Pokój Akiego   Pokój Akiego - Page 2 Icon_minitime14.03.13 20:50

Uśmiechnął się szeroko, słysząc jego słowa. Trochę go to zawstydziło, jednak nie dał po sobie tego znac. Zaczął muskac ustami jego cały tors. Polizał jego sutek i zaczął powoli zdejmowac z niego spodnie, oraz bieliznę. Gdy już rozebrał chłopaka, polizał dwa palce i włożył je w Aki'ego powoli oraz ostrożnie, żeby nie sprawic mu za dużo bólu.
Powrót do góry Go down
Aki

Aki

Brak

PisanieTemat: Re: Pokój Akiego   Pokój Akiego - Page 2 Icon_minitime14.03.13 20:57

-Wię..cej! Matt...błag..am nie ca...ckaj się ze...mną. Ah!- Dawno tego nie robił, ale był przyzwyczajony do bólu, a wręcz go lubił.- Ugryź mnie.... -Strasznie wstyd było mu o coś takiego prosic ale uczucie zębów Matthisa na jego ciele było niesamowicie przyjemne.
Powrót do góry Go down
Matthias

Matthias

Pik

PisanieTemat: Re: Pokój Akiego   Pokój Akiego - Page 2 Icon_minitime14.03.13 21:01

- Jak chcesz, Aki. - Szepnął, zaraz gryząc go w szyję. Podobały mu się bardzo jęki chłopaka. Wyjął palce z Aki'ego, rozebrał się, rozszerzył mu nogi i wszedł w niego. Zaraz zaczął się w nim szybko poruszac, gryząc go przy tym w szyję oraz robiąc mu co jakiś czas malinki.
Powrót do góry Go down
Aki

Aki

Brak

PisanieTemat: Re: Pokój Akiego   Pokój Akiego - Page 2 Icon_minitime14.03.13 21:09

-Chcę...Ciebie...w..sobie i na..sobie.-Wyjęczał czując jak współlokator wgryza się w jego szyję. -Matt! -Krzyknął gdy chłopak w niego wszedł.Czując jego szybkie i zdecydowane ruchy w sobie oraz zęby na szyi nie mógł powstrzymac głośnych jęków i krzyków.
Powrót do góry Go down
Matthias

Matthias

Pik

PisanieTemat: Re: Pokój Akiego   Pokój Akiego - Page 2 Icon_minitime14.03.13 21:12

Złapał go mocno za biodra, poruszając się w nim szybko i głęboko. Starał się jak najczęściej trafiac w czuły punkt chłopaka. Przymknął oczy, głośno oddychając. Jego krzyki i jęki, bardzo go podniecały.
Powrót do góry Go down
Aki

Aki

Brak

PisanieTemat: Re: Pokój Akiego   Pokój Akiego - Page 2 Icon_minitime14.03.13 21:18

-Tak!Matt jesteś...boski! -Wykrzyczał w ekstazie. Z każdym ruchem chłopaka czuł się coraz lepiej ale również był bliżej końca.Co jakiś czas nawet nie zdając sobie z tego sprawy wykrzykiwał imię chłopaka. W pewnym momencie,kiedy chłopak znowu uderzył w "tamto" miejsce,doszedł z głośnym Matt na ustach.
Powrót do góry Go down
Matthias

Matthias

Pik

PisanieTemat: Re: Pokój Akiego   Pokój Akiego - Page 2 Icon_minitime14.03.13 21:24

Doszedł chwilę po chłopaku i przytulił go do siebie, zamykając oczy oraz głośno i szybko oddychając. Odgarnął mu powoli włosy z twarzy. Uśmiechnął się do niego po chwili milczenia.
- Bardzo mi się podobało... - Szepnął mu do ucha.
Powrót do góry Go down
Aki

Aki

Brak

PisanieTemat: Re: Pokój Akiego   Pokój Akiego - Page 2 Icon_minitime14.03.13 21:31

-Mnie też. Jesteś...świetny. A po seksie pachniesz jeszcze intensywniej. -Wymruczał w jego szyję uspokajając oddech i zaraz wtulając się w niego mocniej. -Móg..łbyś go..jeszcze nie wyjmowac i..nie schodzic ze mnie? Chce Cię jeszcze czuc. -Wydusił z siebie, wybitnie zawstydzony,chowając twarz w jego szyi,którą zresztą zaczął gorliwie lizac. -Chyba trochę zabrudziliśmy pościel. -Powiedział by odwrócic uwagę chłopaka od tego co powiedział wcześniej.
Powrót do góry Go down
Matthias

Matthias

Pik

PisanieTemat: Re: Pokój Akiego   Pokój Akiego - Page 2 Icon_minitime15.03.13 12:53

- Jak sobie życzysz. - Przejechał dłonią po jego udzie i pocałował go w czoło. - Aj tam, trochę. - Zaśmiał się cicho. Kiedy już zrobiło mu się za bardzo niewygodnie to wyszedł z chłopaka i położył się obok.
Powrót do góry Go down
Aki

Aki

Brak

PisanieTemat: Re: Pokój Akiego   Pokój Akiego - Page 2 Icon_minitime15.03.13 12:59

Kiedy chłopak położył się obok, Aki odwrócił się w jego stronę, wtulając się w ramię. -Chyba będziemy musieli wziąć prysznic. -Stwierdził składając pocałunki na jego szyi.
Powrót do góry Go down
Matthias

Matthias

Pik

PisanieTemat: Re: Pokój Akiego   Pokój Akiego - Page 2 Icon_minitime15.03.13 13:18

- Też tak uważam. - Odchylił lekko głowę i przymknął oczy. Po chwili usiadł i przyciągnął Aki'ego do siebie. Zrobił mu malinkę na szyi.
Powrót do góry Go down
Aki

Aki

Brak

PisanieTemat: Re: Pokój Akiego   Pokój Akiego - Page 2 Icon_minitime15.03.13 13:22

-Oznaczasz mnie? -Wymruczał zadowolony. Może i był zboczony ale lubił takie pieszczoty i kiedy ktoś nim rozporządzał.
Powrót do góry Go down
Matthias

Matthias

Pik

PisanieTemat: Re: Pokój Akiego   Pokój Akiego - Page 2 Icon_minitime15.03.13 13:25

Zaśmiał się cicho.
- Może. - Szepnął i ścisnął jego pośladek. Ugryzł go w szyję.
Powrót do góry Go down
Aki

Aki

Brak

PisanieTemat: Re: Pokój Akiego   Pokój Akiego - Page 2 Icon_minitime15.03.13 13:30

-Chciałbym...byc Twój. -Wymamrotał, rumieniąc się. Jęknął kiedy poczuł rękę Matta na swoim tyłku a zęby na szyi.
Powrót do góry Go down
Matthias

Matthias

Pik

PisanieTemat: Re: Pokój Akiego   Pokój Akiego - Page 2 Icon_minitime15.03.13 13:35

Uniósł brew, słysząc to co powiedział Aki.
- Jak to mój? - Szepnął, przestając go gryśc i spojrzał mu w oczy. Nie rozumiał dokładnie co chłopak ma na myśli.
Powrót do góry Go down
Aki

Aki

Brak

PisanieTemat: Re: Pokój Akiego   Pokój Akiego - Page 2 Icon_minitime15.03.13 13:42

-Tylko się ze mnie nie śmiej..wiesz...ja..uwielbiam..uczucie...przynależności..do kogoś, a..tak jak Ci mówiłem błąkałem się po świecie przez wiele lat i nie miałem okazji należeć do kogoś tak naprawdę-Wytłumaczył z trudem, czerwony ze wstydu.
Powrót do góry Go down
Matthias

Matthias

Pik

PisanieTemat: Re: Pokój Akiego   Pokój Akiego - Page 2 Icon_minitime15.03.13 13:49

- Dlaczego miałbym się śmiać? - Powiedział, słuchając go z uwagą. - Wiesz... Ja uznałem ten seks za niezobowiązujący... Nie mogę Ci obiecać, że nikogo sobie nie znajdę...
Powrót do góry Go down
Aki

Aki

Brak

PisanieTemat: Re: Pokój Akiego   Pokój Akiego - Page 2 Icon_minitime15.03.13 13:58

-Bo to był niezobowiązujący seks. Nie jestem aż takim dziwakiem, by zakochać się w kimś od pierwszego wejrzenia. Po prostu...ładnie pachniesz, lubię Cię, świetnie się...seksisz i wybitnie mi się podobasz, więc chciałbym...móc chociaż czasami..poczuć się Twój.- Wytłumaczył, coraz bardziej zmieszany.Jak zwykę musiałem powiedzieć coś co zniszczy atmosferę.Idiota ze mnie.
Powrót do góry Go down
Matthias

Matthias

Pik

PisanieTemat: Re: Pokój Akiego   Pokój Akiego - Page 2 Icon_minitime15.03.13 14:07

Zamyślił się na minutę.
- Właściwie... Co mi szkodzi... - Wzruszył ramionami i zaczął muskac usta chłopaka delikatnie. Po chwili wstał, złapał Aki'ego za rękę, a potem poszedł z nim do łazienki, która była połączona z ich pokojem.
Powrót do góry Go down
Aki

Aki

Brak

PisanieTemat: Re: Pokój Akiego   Pokój Akiego - Page 2 Icon_minitime15.03.13 14:15

Nie spodziewał się ani zgody, ani nagłej zmiany pozycji więc w pierwszej chwili nie zareagował. -Na..naprawdę? -Zapytał z uśmiechem. Przyjeżdżając do Akademii nie spodziewał się, że spotka w niej kogoś takiego jak Matthias. Będąc już w łazience pocałował chłopaka, nastepnie się od niego odsuwając i włączając prysznic.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Pokój Akiego   Pokój Akiego - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Pokój Akiego
Powrót do góry 
Strona 2 z 7Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Pokój Yuki'ego - nr. 21~!
» Pokój Haruhi
» Pokój Revisa~
» Pokój nauczycielski
» Pokój opiekunki internatu

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Yaoi Kraina Czarów :: Strona Neutralna :: Akademia "Sacré Montre" :: Internat :: Część Uczniowska-
Skocz do: