| Pokój Akiego | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Matthias
Liczba postów : 75 Dołączył/a : 14/03/2013 Imię i nazwisko : Matthias Wiek postaci : Mówi, że ma 20, ale kto go tam wie. Rasa : Inkub Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Akiego 17.03.13 17:26 | |
| - Zastanawiałem się nad ogrodem niebieskich róż. - Zabrał Aki'emu ubranie i odłożył je na łóżku. Przyciągnął chłopaka do siebie, zaraz wkładając głową pod jego bluzkę. Usiadł przedtem na podłodze. | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Akiego 17.03.13 17:30 | |
| -Brzmi ładnie,a gdz... -Nie dokończył, zaskoczony czynami wyższego chłopaka. Zarumienił się, przybliżając do chłopaka. -Mam tak wyjsc? -Zapytał, zaraz jednak zamknął jego usta pocałunkiem. | |
|
| |
Matthias
Liczba postów : 75 Dołączył/a : 14/03/2013 Imię i nazwisko : Matthias Wiek postaci : Mówi, że ma 20, ale kto go tam wie. Rasa : Inkub Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Akiego 20.03.13 16:29 | |
| Odwzajemnił zadowolony pocałunek, a potem pogłaskał go po biodrze. - Jak chcesz, żeby Ci zimno nie było. - Uśmiechnął się, wstając.
| |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Akiego 20.03.13 16:41 | |
| -Mi jest wiecznie gorąco. -Stwierdził optymistycznie i wstał, biorąc jeszcze do ręki Marie, po czym skierował się do wyjścia z pokoju. Nagle zatrzymał się i walnął się ręką w głowę. -Cholera! Lekcje już się prawie kończą! Pierwszy dzień a ja już opuszczam zajęcia! -Wykrzyczał i popędził w kierunku w którym podejrzewał że są klasy.
[z/t] | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Akiego 04.04.13 19:50 | |
| Po chwili dotarł do pod drzwi pokoju Aki'ego. Już kiedyś w nim był, ale tylko przelotem. - To tutaj - powiedział z uśmiechem, przez całą drogę niezbyt dobrze szedł, gdyż niestety dość mocno bolał go tyłek, jednak wolał nie zamartwiać tym demona. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 04.04.13 19:54 | |
| -Świetnie. -Ucieszył się, nie chciał żeby Yuki zbyt długo chodził, więc krótką drogę przywitał z radością. Otworzył drzwi od pokoju i przepuścił w nich kotołaka. Nikogo nie było. -Ciekawie gdzie wwiało mojego współlokatora.- Zastanowił się głośno, biorąc torbę z ubraniami na ramię. -To idziemy? | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Akiego 04.04.13 19:58 | |
| - Możemy iść, chociaż gdzie indziej niż do stołówki jest daleko... - zauważył trochę smutny, jakoś nie uśmiechało mu się iście takiego kawła drogi, kiedy ledwo chodził. Mimo to, nie chciał zmuszać Aki'ego do jedzenia w stołówce. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 04.04.13 20:10 | |
| -Idziemy na stołówkę, chyba że chcesz żeby Cię zanieść gdzieś dalej. -Odparł, nie chciał żeby Yukiego bolało i musiał się męczyć. Wziął go za rękę i pociągnął do wyjścia zamykając za nimi drzwi. -To którędy? | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Akiego 04.04.13 20:11 | |
| - Nie musisz mnie nosić - powiedział lekkim uśmiechem. Rozejrzał się w obie strony, a po chwili obrał kierunek. - Idziemy tędy - powiedział z lekkim uśmiechem i ruszył przed siebie.
[z/t] | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Akiego 04.04.13 20:13 | |
| -Ale chcę. -Odpowiedział i poszedł za chłopakiem.
[z/t] | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pokój Akiego | |
| |
|
| |
| Pokój Akiego | |
|