Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.05.13 15:32 | |
| Wygiął się w idealny łuk, po prostu jego wyczulone zmysły sprawiły, że przyjemność również się spotęgowała. - D-dochodzę... - wyjęczał, wijąc się pod nim, a po chwili doszedł w jego ustach, wykrzykując przy tym jego imię. | |
|
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.05.13 15:35 | |
| Kiedy chłopak oznajmił że dochodzi Aki tylko przyspieszył , a po chwili gdy kotołak skończył połknął wszystko i osunął się od niego tylko po to by po chwili położyc się obok niego przytulic go do swojego boku. - I jak książę? - Zapytał z uśmiechem. | |
|
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.05.13 15:38 | |
| - P-przyjemnie... - szepnął nieśmiało. - A-ale nie rób tak więcej, n-nie jak jestem taki wyczulony - szepnął, tuląc się do niego mocno. - Nie chce zwariować z tej przyjemności - wyjaśnił zaraz, cicho się śmiejąc. Niepewnie pocałował go w usta i mocno się w niego wtulił. | |
|
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.05.13 15:41 | |
| - Zaraz zwariowac. - Mruknął cicho chichocząc pod nosem i przytulił go jeszcze mocniej , głąszcząc go po głowie , zaczynając znów drapac za uszkiem. - Jest coś co chciałbyś dzisiaj zrobic mój książę? - Spytał po namyśle i cmoknął go w czoło. | |
|
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.05.13 15:46 | |
| Zamknął jedno oko i tak spojrzał na ukochanego. - N-na pewno nie chce wychodzić... Jest za jasno, a ja jestem zbyt wrażliwy... - mruknął cicho i uśmiechnął się do ukochanego. - Jeśli chcesz mogę jeszcze odpowiedzieć na jakieś pytanie | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
| |
|