| Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 20:09 | |
| Patrzył wygłodniałym wzrokiem na chłopaka ,kiedy ten dochodził. Gdy usłyszał swoje imię wyjęczane przez niego sam również skończył. -Podobała się nagroda? - zapytał z uśmiechem wyłączając wibrator. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 20:12 | |
| Leżał zmęczony na pościeli łóżka i oddychał ciężko. - Yhy... - mruknął jedynie, oczywiście chciał powiedzieć, że wolałby, jakby to demona bo tak mocno penetrował, ale nie miał nawet na to siły. | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 20:20 | |
| Wyjął z niego zabawkę i odłożył ją na półkę. Pogłaskał go wzdłuż ciała i położył się obok, skopując z siebie spodnie, wraz z bielizną. -Nic Cię nie boli? -Zapytał zmartwiony i pocałował go w skroń. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 20:26 | |
| Spojrzał na niego i uśmiechnął się lekko. - N-nie... - szepnął i delikatnie się do niego przytulił. - Zastanawia mnie... stąd masz takie zabawki - zaśmiał się cicho. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 20:31 | |
| -W moje torbie jest jeszcze więcej zabawek tego typu. Można powiedzieć że do użytku własnego. -Zachichotał. -Wiesz przecież, że jestem zboczony. -Uśmiechnął się do niego i przyciągnął go bliżej siebie, całując delikatnie. -Jest Ci zimno? -Zapytał zaraz, głaszcząc go po głowie. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 20:35 | |
| - Troszkę... - szepnął wtulając się w niego niezwykle mocno. Mruknął coś cicho i zamknął oczy. - Chyba nie będę przeszukiwać twojej torby, bo aż się boję, co tam znajdę - zachichotał. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 20:40 | |
| -Parę ciekawych rzecz, nic groźnego. -Zaśmiał się chicho. -Chyba. -Dodał po chwili poważniejszym tonem. Wyciągnął z pod nich kołdrę i przykrył ich nią. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 20:46 | |
| Wtulił się w niego zadowolony i zamruczał rozkosznie. - Tak, chyba, bo może kiedy mój rycerz będzie musiał zrobić coś pilnego, to ja jako jego książę nabiorę ochoty na trochę rozrywki - zachichotał. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 20:48 | |
| -Co może byc pilniejszego od Ciebie mój książę? -Zapytał ze śmiechem. -Lubię sprawiac Ci przyjemnośc. -Wyszeptał i pocałował go szybko. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 20:55 | |
| Mruknął zadowolony i delikatnie go pocałował w policzek. - No nie wiem, chyba na razie ja jestem dla ciebie ważny - zaśmiał się rozkosznie. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 21:04 | |
| -Jakie na razie? -Zapytał z udawanym oburzeniem. Przytulił go mocniej do siebie i pocałował w czoło. -Spac. -Mruknął. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 21:06 | |
| Zaśmiał się zaraz i pocałował go w policzek. - No dobrze, nie znudzi ci się ten książę nigdy - zachichotał. - Ej, prześpisz cały dzień. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 21:09 | |
| -Nie cały tylko trzy czwarte. -Zachichotał i podrapał kotołaka za uszkiem. -Nic na to nie poradzę że uwielbiam spac. -Stwierdził bezradnie się uśmiechając. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 21:12 | |
| - Temu powinieneś starać się nie przesypiać tyle - zaśmiał się zaraz i pocałował go w policzek. - Zróbmy coś, a nie śpijmy - zauważmy. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 21:16 | |
| -A jaki masz pomysł? -Zapytał ponosząc się szybkim ruchem z łóżka i wstając z niego zakładając spodnie. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 21:18 | |
| - Ja? Ja bym zrobił sobie dzieci - zachichotał i przytulił go od tyłu. - Żartuję - zapewnił po chwili i otarł się o niego głową. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 22:03 | |
| -Z Tobą? Zawsze. - Zaśmiał się serdecznie i odwrócił do niego całując go w nos. Objął go szczelnie ramionami i położył brodę na jego głowię. - Zgodzę się na cokolwiek zaproponujesz , a już zwłaszcza na robienie dzieci. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 15.04.13 4:35 | |
| Uśmiechnął się delikatnie i spojrzał na niego zadowolony. - Naprawdę lubisz ze mną to robić - zaśmiał się, po czym objął go za szyję i spojrzał w jego oczy. - Chciałbym spędzić z tobą miło dzień, a wszelkie robienie dzieci zostawić na wieczór - zachichotał rozkosznie. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 15.04.13 6:26 | |
| -Oczywiście , że lubie. Odwzajemnił spojrzenie chłopaka i pocałował go w czoło. -Jak sobie życzysz mój książę. Może nauczysz mnie rysować? | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 15.04.13 12:56 | |
| Zaczął się przez chwilę zastanawiać. - Nie jestem świetnym nauczycielem i rysowanie nie wychodzi mi tak świetnie, ale z chęcią spróbuję cię nauczyć - zaśmiał się i pocałował go w policzek. Po chwili sięgnął do szafki nocnej i wyjął z niej szkicownik i ołówki. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 15.04.13 13:05 | |
| -Oddaje się w Twoje ręce książę. - Uśmiechnął się do niego i usiadł na krześle przy biurku. -To od czego zaczniemy? - Zapytał patrząc na Yukiego i bębniąc w blat ławki palcami. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 15.04.13 13:15 | |
| Niepewnie wstał z łóżka, gdyż kolana pod nim nieco się uginały. Zaraz podszedł do chłopaka i nieśmiało wpakował mu się na kolana. - Może od czegoś prostego, może jakieś zwierzątko? - zaproponował z ciepłym uśmiechem. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 15.04.13 13:20 | |
| -Na pewno dobrze się czujesz? -Zapytał zmartwiony, widząc że chłopak ledwo idzie. Pogłaskał go po nodze i zamyślił się. -Narysowałbym kotka. - Stwierdził z uśmiechem. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 15.04.13 13:26 | |
| Oparł się delikatnie o jego klatkę piersiową i uśmiechnął ciepło. - Nie martw się, nic mi nie jest - powiedział zaraz i pocałował go w policzek. - Cóż, tego akurat mogłem się spodziewać - zachichotał i poruszył ogonem, aby nieco wygodniej usiąść. - To spróbujmy narysować jakiegoś łatwego kociaka - zaśmiał się cicho i powoli zaczął go rysować, tłumacząc swoje kroki. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 15.04.13 13:31 | |
| Objął go delikatnie , tak by mu nie przeszkadzac w rysowaniu i wsłuchiwał się w instrukcję kotołaka. Położył głowę na jego ramieniu i próbował zapamiętac wszystko co mówił Yuki. Niestety rysowanie chyba nie było jego mocną stroną , bo mało z tego mógł zapamiętac i zrozumiec. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
| |
|
| |
| Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
|