| Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 15:01 | |
| Zamruczał w jego usta i zaczął odwzajemniać jego pocałunek, delikatnie przeczesując jego włosy palcami. - Ja ciebie zawsze uwielbiam - zaśmiał się rozkosznie. | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 15:11 | |
| -To dobrze. -Wyszeptał z uśmiechem i podrapał go pod głową. -Masz ochotę na se...sok mój książę? -Zapytał pogodnie. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 15:43 | |
| Spojrzał na niego i zaśmiał się cicho. - Cóż to za przejęzyczenie? - zaśmiał się cicho i popatrzał mu w oczy. - Mam ochotę na sok | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 16:33 | |
| -Głodnemu chleb na myśli. -Zaśmiał się i pocałował go ulotnie , zaraz podnosząc się z łóżka i sięgając po sok jabłkowy z torby. Wrócił z nim na łóżko i podał chłopakowi, wpierw sam pijąc. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 16:45 | |
| Zabrał mu sok i sam się napił. - Nie kradnij mojego soku - zachichotał zaraz i pocałował go w policzek. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 16:57 | |
| -Nie kradnę ja tylko porzyczam. -Zaśmiał się i i zabrał mu sok, odkładając go na półkę. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 17:10 | |
| - Właśnie, że kradniesz - zaśmiał siei wytknął mu język. - Wypadałoby ruszyć się w końcu z łóżka... | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 17:22 | |
| -Mogę Ci jakoś wynagrodzić te straty? -Zapytał uwodzicielskim szeptem, zaraz jednak wybuchając śmiechem. -Wypadałoby. -Zgodził się. -Ale po co? -Zapytał zaraz z uśmiechem. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 17:33 | |
| Zaśmiał się cicho. - Racja, nie ma po co - zaśmiał się i objął go za szyję. - A jak mi je wynagrodzisz? | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 17:40 | |
| -To zależy od tego czego byś chciał. Czegoś grzecznego czy... bardziej niegrzecznego. -Zapytał szeptem, patrząc mu w oczy i dotykając delikatnie jego kolana. -Tobie zostawiam wybór. -Stwierdził z uśmiechem. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 17:53 | |
| - Och? To taki trudny wybór - zaśmiał się cicho i przytulił do niego delikatny. - Wybrałbym coś grzecznego, ale to niegrzeczne jest takie kuszące - zachichotał zaraz. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 17:59 | |
| -Niech Cię kusi. -Zaśmiał się i pstryknął go w czoło. -Dla mnie na pewno korzystniejsza byłaby ta niegrzeczna. -Stwierdził z uśmiechem i pocałował go w miejsce w które go wcześniej pstryknął. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 18:03 | |
| Mruknął coś pod nosem i spojrzał na niego z lekki uśmiechem. - A mogę wybrać obie opcję? - zapytał z uśmiechem. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 18:09 | |
| -Jesteś bardzo zachłanny -zaśmiał się. -Ale myślę że dla Ciebie da się to zrobić. -Stwierdził uśmiechem i całował go delikatnie i czulę przez trochę czasu. -To była grzeczna nagroda. -Wyszeptał w jego usta. -Wybór niegrzecznej zależy od Ciebie. Wolisz żeby zajął się tym co jest tu - dłonią ścisnął jego kroczę- czy tam? -zapytał drugą dłonią ściskając jego tyłek. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 18:14 | |
| Jęknął cicho i spojrzał na niego, zaczynając się podniecać. - T-tam... - szepnął nieśmiało, po prostu lubił, kiedy ten zajmował się jego wejściem. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 18:18 | |
| -Jak sobie życzysz książę. -Wyszeptał i popchnął go lekko tab się położył, następnie zdejmując mu spodnie wraz z bielizną. Rozsunął jego nogi i patrząc mu w oczy dotknął jego wejścia, zagłębiając w nim palec. -Zostało mnie jeszcze trochę w Tobie. -Stwierdził, wyciągając z niego palec. -Będzie Ci lepiej jeśli odwrócisz się tyłem do mnie. -Powiedział z uśmiechem. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 18:23 | |
| Jęknął rozkosznie i popatrzał na niego z lekkim uśmiechem. - Mogło zostać więcej - zaśmiał się cicho, a po chwili zrobił to, o co ten go prosił. Jeszcze delikatnie wypiął tyłek, pozwalając mu się w najlepsze nim zająć. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 18:31 | |
| -Mogło. -Przytaknął i z rosnącym pożądaniem patrzył jak chłopak lekko wypina się w jego stronę. Przybliżył się i ukląkł tak by jego twarz była na poziomie tyłka kotołaka. Rozszerzył delikatnie palcami jego wejście, by zaraz polizać je krótko i w następnej chwili zagłębić się w nim językiem, liżąc go od wewnątrz, powoli wsuwając język jak najgłębiej mógł. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 18:40 | |
| Jęknął głośniej i wygiął się w idealny łuk, tego by nigdy się nie spodziewał. Poruszył biodrami, pozwalając mu kontynuować pieszczotę. To było tak bardzo przyjemne! | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 18:51 | |
| Nawilżał jego dziurkę językiem, okrężnymi ruchami. Po chwili wyciągnął swój narząd smaku z niego i odsunął się minimalnie. -Zaczekaj chwilkę. -Stwierdził, wstał i skierował się do swojej torby. -Jestem pewien, że gdzieś to miałem... -Mamrotał pod nosem, szukając dalej. -Jest! -Wykrzyknął i skierował się z powrotem. -Rozluźnij się, książę. -Wyszeptał mu do ucha i wsunął w niego powoli mały wibrator, niewłączony jeszcze. Kiedy ten był w nim włączył go za pomocą przycisku patrząc na niego uważnie. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 19:24 | |
| Czując, że w jego środku jest wibrator, jęknął nieco niezadowolony, po chwili jednak kolejna seria jęków zaczęła wypływać z jego ust, tym razem były pełne przyjemności. - T-tak... - jęczał, czasem nieświadomie poruszając biodrami. Nawet nie zastanawiał się po co demonowi to urządzenie. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 19:40 | |
| -Przyjemnie? -Zapytał patrząc z uśmiechem na Yukiego i podkręcając urządzenie na maksa. Sam był już w pełnym wzwodzie i z podnieceniem wsłuchiwał się w jego jęki. W pewnym momęcie wyjął swoją męskość z spodni i zaczął robić sobie dobrze patrząc na dhampira. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 19:46 | |
| Delikatnie wił się z czystej przyjemności, nigdy by nie pomyślał, że jakaś głupia zabawka może dać tyle wrażeń i cudownych odczuć. - A-ah! D-dobrze! - jęczał co chwila, pochłonięty przyjemnością, jaką dawała mu zabawka, nawet nie zauważył, że demon zaczął robić sobie dobrze. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 19:56 | |
| Westchnął cicho i urwanie patrząc na wijącego się i jęczącego Yukiego. Sam był coraz biżej spełnienia , patrzenie na kotołaka było bardzo podniecające. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 14.04.13 19:58 | |
| Jęki wydobywały się z jego ust bez przerwy, a będąc coraz bliżej dojścia, zaczął lekko poruszać biodrami, było mu po prostu niesłychanie dobrze. - A-Aki... - jęknął cicho patrząc na demona z lekkim uśmiechem. Kolejny jęk wydobył się z jego ust, po czym doszedł. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
| |
|
| |
| Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
|