| Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 06.04.13 9:58 | |
| W pewnym momencie nie wytrzymał i zsunął bieliznę kotołaka i swoją. Wyciągnął z niego palce, ocierając się swoim penisem o jego dziurkę. -Co chcesz żebym zrobił mój książę? -Zapytał patrząc mu w oczy. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 06.04.13 13:29 | |
| Był tym nieco zaskoczony, jednak czując członka demona, który zaraz miałby się na niego nabić, myślał, że się rozpłynie. Kolejne jęki płynęły z jego ust. - W-wszystko... - szepnął nieco zażenowany takim pytaniem, tak bardzo chciał go poczuć w sobie. - W-weź mnie... - szepnął rumieniąc się rozkosznie. | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 06.04.13 13:39 | |
| -Jak sobie życzysz mój książę. -Wyszeptał i wbił w niego swojego członka. Po chwili zaczął się poruszać powoli. Jeszcze nie robili tego na siedząco. W między czasie chwycił dłoniom męskość Yukiego i poruszał nią. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 06.04.13 13:44 | |
| Wtulił twarz w jego tors, aż wstyd mu było przyznać, jak dobrze czuje się w tym momencie. - A-Aki... t-tak... - szepnął między jękami i zaczął delikatnie ruszać biodrami w rytm narzucony przez demona. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 06.04.13 13:48 | |
| Zaczął coraz mocniej i szybciej wchodzic w chłopaka, a dzięki pozycji w jakiej się znajdowali mógł wejśc wyjątkowo głęboko. Dyszał ciężko, starając się sprawic im obu jak najwięcej przyjemności. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 06.04.13 13:52 | |
| Jego jęki stały się głośniejsze, nie sądził, że chłopak może wejść w niego aż tak głęboko i sprawiać mu aż taką przyjemność tym samym. - A-Aki... - jęknął, kurczowo łapiąc się jego szyi, czuł, że jest coraz bliższy spełnienia. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 06.04.13 13:55 | |
| Z każdą chwilą był coraz bliższy końca, więc przyspieszył jeszcze bardziej. Tak samo ruchy jego ręki na członku Yukiego były szybsze. Przygryzł lekko jedno z jego uszu, sapiąc głośno. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 06.04.13 13:58 | |
| Wtulił się w niego mocno, dalej pojękując, miał wrażenie, że zaraz oszaleje z samej przyjemności. - D-docho... - zaczął, jednak kolejne jęki przyjemności wydobywające się z jego ust, nie pozwoliły mu na to. Chwilę później doszedł brudząc przy tym rękę demona i ich samych. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 06.04.13 14:03 | |
| Kiedy mięśnie chłopaka zacisneły się na jego członku również doszedł z głośnym jękiem. Po chwili łapania oddechu wysunął się z niego i przytulił mocno do siebie. -Czy jak Twój rycerz spełniłem oczekiwania? -Zapytał z uśmiechem całując go w czubek głowy. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 06.04.13 14:07 | |
| Mruknął cicho, jeszcze przez chwilę pojękując z przyjemności i starając się nieco uspokoić oddech. - T-tak... I to bardzo... - szepnął mu do ucha. Po chwili spojrzał mu w oczy i uśmiechnął się delikatnie. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 06.04.13 14:10 | |
| -Chyba znowu Cię ubrudziłem. -Zachichotał, całując go nos. Nie puszczając kotołaka opadł na łóżko i westchnął cicho. -I humor Ci się poprawił? -Spytał głaszcząc go po dłoni. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 06.04.13 14:13 | |
| - Trochę - mruknął patrząc na niego z uwagą. - Głównie dlatego, że jesteś dla mnie taki kochany - zaśmiał się cicho i westchnął nos w zagłębienie jego szyi, po czym przejechał nim po niej. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 06.04.13 14:22 | |
| -W którym momencie byłem kochany? -Zapytał zdziwiony, wzdychając cicho kiedy Yuki przejechał nosem po jego szyi. -Poza tym jestem demonem, istotą z ogni piekielnych, nie mogę być kochany. -Powiedział z udawanym oburzeniem. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 06.04.13 14:24 | |
| - A właśnie, że jesteś, cały czas wręcz - szepnął i pogłaskał go po policzku. Nieco mocniej się w niego wtulił i zaczął cicho mruczeć, jego uszka zaś podniosły się nieco, aby pokazać, że z uwagą go słucha. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 06.04.13 14:31 | |
| -I niby czym się ta moja "kochaność" objawia? -Zapytał zaciekawiony, drapiąc go za uchem i głaszcząc po całej długości kręgosłupa. -I podciągnąłbyś spodnie, a nie mnie prowokujesz. -Zaśmiał się klepiąc dhampira po gołym tyłku. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 06.04.13 14:33 | |
| Zaśmiał się cicho i niemrawo ubrał na siebie bieliznę. - Proszę - zaśmiał się cicho i pocałował go w policzek. Jakoś postanowił już mu nie tłumaczyć czemu zachowuje się tak "kochanie". Znów zjechał nosem po jego szyi i mruknął cicho. - Mogę? | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 06.04.13 14:38 | |
| Spojrzał na niego uważnie i uśmiechnął się. -Nie musisz pytać. W końcu jako rycerz cały należę do mojego księcia. -Zaśmiał się i odchyli głowę ułatwiając mu do niej dostęp. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 06.04.13 14:40 | |
| Uśmiechnął się lekko, po czym polizał kawałek skóry, w który to miał zamiar się wgryź. Sekundę później wbił w to miejsce swoje kły i zaczął powoli sączyć życiodajny płyn. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 06.04.13 14:45 | |
| Jęknął cicho czując jak ten wbija w niego kły, podczas gdy ten z niego pił Aki co jakiś czas wzdychał cicho. Nie było w tym nic nieprzyjemnego, nie rozumiał jak można się czegoś takiego bać. Niestety z każdą chwilą był coraz słabszy. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 06.04.13 14:47 | |
| Oderwał się od jego szyi i złożył pocałunek w miejscu, w którym go ugryzł. - Wybacz, nie powinienem tyle z ciebie wypijać... - mruknął cicho i przytulił się do niego zaraz. Miał nadzieję, że nie wypił z niego zbyt dużo. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 06.04.13 14:51 | |
| -Nic się nie stało. Szybko się regeneruję. Mam nadzieje że byłem chociaż smaczny. -Uśmiechnął się i objął go delikatnie. Zaraz zaczął głaskać go po całym ciele. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 06.04.13 14:54 | |
| Zamruczał zadowolony i spojrzał mu w oczy. - Bardzo smaczny jesteś - zaśmiał się zaraz i delikatnie go pocałował. Teraz miał już znacznie lepszy humor, więc nawet nabrał ochoty na ich dzisiejszą wyprawę na piknik. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 06.04.13 15:00 | |
| -To dobrze. -Mruknął i oddał pocałunek. Pogłaskał go po karku i przyciągnął go mocniej do siebie. -Idziemy dzisiaj na ten piknik czy jutro? -Zapytał cicho. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 06.04.13 15:03 | |
| - Jeśli czujesz się na siłach, to możemy iść dzisiaj - mruknął wtulając się w niego zadowolony. - To będzie miłe urozmaicenie - zauważył po chwili i pocałował go w policzek. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 06.04.13 15:08 | |
| -Jeszcze chwilę odpocznę i pójdziemy, dobrze? -Zapytał i pocałował go lekko. -A daleko zrobimy ten piknik? -Dopytał. Czuł, że na dalsze spacery nie ma zbytnio siły ale nie chciał zrobić przykrości Yukiemu. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
| |
|
| |
| Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
|