| Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 16:35 | |
| Po krótkiej chwili Aki też doszedł z głośniejszym jękiem na ustach. - Lubię w Tobie być. -Wyszeptał mu do ucha , nie wychodząc z niego jeszcze. Pogłaskał go po policzku i ztarł z siebie trochę sperm zlizując ją po tym z palców. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 16:39 | |
| Wtulał się w chłopaka, mając zamknięte oczy. - J-ja też lubię jak jesteś we mnie - szepnął i poruszył się niemrawo. Coś czuł, że dzisiaj za bardzo nie ruszy się z łóżka. | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 16:47 | |
| - To dobrze. - Westchnął i ostatni raz pchnął by zaraz wysunąć się z kotołaka. - Chcesz dzisiaj porobić coś specjalnego? - Zapytał z uśmiechem i popchnął go tak by ten się położył , samemu kładąc się na nim tak by go nie przygnieść. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 16:50 | |
| Objął go lekko za szyję i zaczął się zastanawiać. - No nie wiem... Możliwe, że dzisiaj nawet nie wstanę - zaśmiał się cicho i pocałował go w policzek. - Masz może jeszcze jakieś książki? | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 16:59 | |
| - Źle się czujesz? - Zapytał zaniepokojony głasząc go po ramieniu. - Mam , ale narazie nie chcem mi się po nie wstać. - Wyszeptał z zamkniętymi oczami , wtulając głowę w brzuch kotołaka. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 17:05 | |
| Wplótł palce w jego włosy i delikatnie je przeczesał. - To nic takiego, nie przejmuj się - szepnął, dalej go głaszcząc po włosach. - Cóż, nie musisz się śpieszyć, w końcu mamy cały dzień - zaśmiał się słodko. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 17:11 | |
| - Ale mów jakby się pogorszyło. - Poprosił i zamruczał cicho czując jak chłopak bawi się jego włosami. - Kolejny dzień z moim księciem. - Mruknął i pocałował jego brzuch. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 17:12 | |
| - Obiecuję... - szepnął zadowolony, dalej przeczesując jego włosy. Uśmiechnął się lekko słysząc jego słowa. - Kolejny dzień z moim rycerzem - zachichotał szczęśliwy. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 17:19 | |
| -Mogłoby tak byc już zawszę. - Wyszeptał i zaśmiał się cicho. -Książę... - Zamruczał z uśmiechem i zaczął całowac delikatnie jego brzuch. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 17:26 | |
| Zaczął cicho i rozkosznie mruczeć, podobało mu się to uczucie. - Tak? - zapytał patrząc na niego z uwagą. Sam też miał wielką nadzieję, że tak już będzie między nimi zawsze. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 17:32 | |
| -Będzie musieli wziąśc później prysznic. - Stwierdził z rozleniwionym uśmiechem i kontynuował tą łagodną pieszczotę. - Jesteś bardzo ciepły. -Mruknął po chwili i potarł o jego skórę na brzuchu nosem. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 17:38 | |
| Przeczesał palcami jego włosy i uśmiechnął się słodko. - Mamy czas, a tutaj tak wygodnie się leży - zaśmiał się zaraz i znów przeczesał jego włosy. Czuł się naprawdę dobrze, obdarowywany tymi drobnymi pieszczotami. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 17:44 | |
| -Bardzo wygodnie. - Szepnął mu brzuch. Lubił miec z nim kontakt , lubił go czuc. Zaczął powoli i z zaangażowaniem lizac go po skórze. Lenienie się zawsze było jego żywiołem , a teraz robiąc to z Yukim czuł się jeszcze lepiej. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 17:46 | |
| Westchnął cicho, przeczesując jego włosy palcami. - Musimy częściej tak po prostu razem leżeć - zaśmiał się rozkosznie, dalej gładząc go po głowie. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 17:52 | |
| - Ja mogę z Tobą leżec ciągle. Z małymi przerwami na seks. -Zachichotał mrucząc cicho. - Przez Ciebie nauczyłem się mruczec. - Zaśmiał się cicho ocierając się głową o jego dłonie. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 17:58 | |
| - Stajesz się kotkiem - zachichotał, delikatnie głaszcząc go po głowie. - Jeślibyśmy mieli tylko leżeć i uprawiać seks, to pewnie nigdy bym nie wstał z łóżka - zaśmiał się cichutko. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 18:02 | |
| - Możliwe. - Zachichotał i znowu zamruczał. - Czasem dla odmiany moglibyśmy gdzieś wyjśc na seks. - Zaśmiał się pocałował jego brzuch czerpiąc przyjemnośc z delikatnej pieszczoty kotołaka. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 18:04 | |
| - Na pewno taka zabawa w plenerze byłaby ciekawym urozmaiceniem - zachichotał zaraz, nie przestając go głaskać. - Może pójdziemy się umyć? - zaproponował w końcu. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 18:06 | |
| -Jeszcze chwilę mnie pogłaszcz. - Poprosił z błagalną miną. Bardzo lubił takie pieszczoty. - Minutka. - Dodał jeszcze mrukliwym tonem z przymkniętymi oczami. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 18:14 | |
| - A myślałem, że ja jestem kotem - zachichotał i zaczął go głaskać, co chwila przeczesując jego włosy. Już doskonale wiedział, że demon bardzo to lubi, więc czemu nie sprawić mu tej przyjemności? | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 18:17 | |
| - Sam mówiłeś że też staje się kotem. - Zachichotał i mruczał odczuwając dużą przyjemnośc, płynącą z pieszczot kotołaka. -Już możemy. -Mruknął po chwili bynajmniej nie wykonując żadnych ruchów kierunku wstania z łóżka. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 18:22 | |
| - A jednak jeszcze byś chciał, abym cię pomiział - zaśmiał się i pogłaskał go po głowie. Po chwili przysunął się do jego twarzy i pocałował go w czoło. - Wstawaj, szkoda przeleżeć cały dzień w łóżku - zaśmiał się zaraz i niemrawo dźwignął się do siadu. - Ja czekam w łazience - powiedział i powoli wstał z łóżka, niestety efekt był taki, jakiego się spodziewał. Kolana się po prostu pod nim ugięły i wylądował na ziemi. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 18:27 | |
| Kidy usłyszał jak chłopak się przewraca błyskawicznie zerwał się z łóżka i podniósł go szybko z podłogi , biorąc go na ręce. -Ty już nigdzie dzisiaj nie pójdziesz. - Mruknął i zaniósł go do łazienki. - Boli Cię coś? Umyję Cie i wracamy do łóżka. Poczytam Ci. - Powiedział i odkręcił wodę pod prysznicem. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 18:30 | |
| Popatrzał na demona i uśmiechnął się lekko. - Nie martw się tak, nic mi nie jest - szepnął lekko się w niego wtulając. - Trochę tyłek... - szepnął nieśmiało, naprawdę nie chciał go zamartwiać swoim stanem. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 18:34 | |
| -Czyli przez najbliższy czas zero seksu. Nie możesz przeze mnie cierpiec. - Stwierdził twardo i pogładził go po plecach. Wszedł z nim pod prysznic i zaczął delikatnie myc jego ciało. Kiedy go umył zakręcił prysznic i wytarł go szybko , już po chwili niosąc do łóżka. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
| |
|
| |
| Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
|