| Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 18:37 | |
| Wtulał się w niego mocno, zamykając oczy. - N-nie chcę, abyś musiał się ograniczać przeze mnie... - szepnął niemrawo, w końcu dalej uparto twierdził, że nic takiego mu nie było. | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 18:40 | |
| - Zawsze zostaje mi ręka. - Stwierdził i pocałował go w czoło. - Nie przejmuj się takimi drobnostkami książę. Twoje zdrowie jest ważniejsze niż moja chcica. - Powiedział i położył go na łóżku , zaraz siadając obok niego i przykrywając go kołdrą. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 18:44 | |
| Popatrzył na niego dość smutno, naprawdę nie chciał go ograniczać i doskonale wiedział, że będzie się z tym źle czuł. - Ale naprawdę nic takiego mi nie jest... - powiedział, grzecznie leżąc na łóżku. | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 18:47 | |
| -Ale będzie jeśli czegoś z tym nie zrobimy. - Powiedział gładząc go po włosach. - Byłem żołnierzem , naprawdę podczas wojny nie miałem zbyt wiele czasu na seks i jakoś wytrzymywałem. - Powiedział z uśmiechem i zaczął drapac go za uszkami , żeby tylko przestał robic taką smutną minę. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 18:52 | |
| Spojrzał na niego i po chwili się w niego mocno wtulił. - A-ale... - zaczął nieśmiało i zamknął oczy. - Nie oddalisz się, dlatego, że nie możemy tego robić? - zapytał zmartwiony. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 18:57 | |
| Popatrzył na niego zdziwiony. -Zwariowałeś książę? Skoro masz mnie za taką osobę to tym bardziej przyda nam się przerwa. - Powiedział i wstał z łóżka po książkę. - Nie potrzebujesz krwi? - Zapytał po chwili wyciągając książkę z torby. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 19:03 | |
| - Nie mam cię za taką osobę, po prostu się boję... - szepnął niemrawo i popatrzał na niego. - Nie wiem... Nie chcę cię obciążać - dodał po chwili. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 19:07 | |
| - Nie masz czego. - Spojrzał na niego łagodnie i podszedł z książką do łóżka. - Może po tym poczujesz się lepiej , a mi raczej nic się nie stanie. - Stwierdził i odkładając lekturę usiadł obok dhampira. Pocałował go krótko i podrapał pod brodą. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 19:12 | |
| Uśmiechnął się lekko i popatrzał na niego. - M-może masz raję... - szepnął nieśmiało i dotknął dłonią jego policzka. - Mogę się napić? | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 19:38 | |
| -Proszę. - Odpowiedział i ustawił się tak by kotołakowi było jak najwygodniej się z niego piło. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 19:42 | |
| Niepewnie polizał miejsce na jego szyi, po czym wgryzł się w jego szyję. Zamruczał czując smak krwi, którą sączył ze smakiem. Pił ją powoli, nie śpiesząc się, chciał się nim delektować jak najdłużej. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 19:50 | |
| Westchnął cicho kiedy kły dhampira przebiły jego szyję. Zawsze to lubił , szkoda tylko że to osłabia. Po dłuższej chwili ssania odsunął go od siebie delikatnie. - Lepiej się czujesz ? -Zapytał cicho i pogłaskał go po głowie , całując lekko jego wargi. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 19:53 | |
| Uśmiechnął się lekko i oblizał swoje kły z resztek krwi demona. - T-troszkę tak... - szepnął, przytulając się od niego. - Nie wypiłem za dużo? | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 19:57 | |
| - Nie. Jest dobrze. - Powiedział z uśmiechem i objął go mocno. - Ciesze się że mogłem Ci jakoś pomóc. - Stwierdził i ucałował go w skroń. - Poczytac Ci teraz książę? - Zapytał całując go po całej twarzy. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 20:02 | |
| Uśmiechnął się słodko, pozwalając mu się całować. - Tak, z chęcią posłucham - zaśmiał się zaraz. - A właściwie o czym jest ta książka? | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 20:05 | |
| - Kolejna o zabójstwach. Tym razem głównie o ślectwie , a nie o zbrodni. - Powiedział i sięgnął po książkę. Ułożył się wygodnie, ramieniem obejmując Yukiego i zaczął czytac. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 16.04.13 20:22 | |
| Wtulił się w niego i położył głowę na jego klatce piersiowej, aby z większą przyjemnością słuchać jego czytania. - Chyba lubisz takie książki - zauważył z uśmiechem. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 17.04.13 12:05 | |
| -Tak, można powiedziec , że są mi tematycznie bliskie. -Stwierdził z uśmiechem i kontynuował czytanie, od czasu do czasu gładząc kotołaka po głowie. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 17.04.13 12:26 | |
| Uważnie słuchał słów książki, wciągając się coraz bardziej w jej treść, zaś głos chłopaka sprawiał, że miał jeszcze większą ochotę słuchać. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 17.04.13 18:17 | |
| Książka kończy się gdy detektyw odkrywa prawde i kiedy już ma to zameldować policji sam zostaje zamordowany a sprawca ucieka. - Podobało się książę? - Zapytał po skończeniu lektury i pocałował kotołaka w czoło. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 17.04.13 18:21 | |
| Wtulał się w niego mocno i miał zamknięte oczy, mogłoby się wydawać, że śpi, jednak jego uszka był uniesione w górę, co pokazywało, że słucha. - Tak, była ciekawa - mruknął i odtworzył oczy. - Ale skończyła się bez sensu | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 17.04.13 20:43 | |
| - Nie do końca. W normalnym życiu też się takie rzeczy dzieją. - Stwierdził odkładając książkę na podłogę i przytulając mocno do siebie kotołaka. -Chyba przez Ciebie zostałem fetyszystą kocich uszek. - Wyszeptał chichocząc i zaczął drapac go za uchem. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 17.04.13 20:46 | |
| Zaśmiał się cicho i popatrzył na niego. - Jak to przeze mnie? Sam bardzo lubisz mnie drapać - zachichotał zaraz i delikatnie pocałował go w policzek. - Pamiętaj, że masz drapać za uszkiem tylko mnie, bo będę zazdrosny - dodał po chwili, cicho chichocząc. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 17.04.13 20:50 | |
| - Oczywiście że tylko Ciebie książę. - Stwierdził z uśmiechem i ucałował jego ucho. - Ale zwykłe kotki mogę drapac? -Zapytał po chwili i zaśmiał się cicho. Zawsze chciał miec dużo kotów , ale jak że nigdzie nie zostawał na dłużej było to niemożliwe. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 17.04.13 20:54 | |
| Zaczął się zastanawiać, zerkając na niego co chwila. - No nie wiem, a nie zapomnij wtedy o mnie? - zaśmiał się i lekko się do niego przytulił. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
| |
|
| |
| Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
|