| Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 13:24 | |
| Słysząc jego słowa, zaraz pokrył się rumieńcem, jednak pomysł był naprawdę ciekawy. Mruknął cicho, kontynuując pocałunek i nieco go pogłębiając. Po chwili lekko otworzył usta, pozwalając mu działać, dłonią przeczesał jego włosy, jakby chcąc pokazać, że zgadza się na ten pomysł. | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 13:37 | |
| Kiedy ten przeczesał jego włosy zamruczał i rozumiejąc to jako pozwolenie zdjął koszulkę Yukiego. Zaraz przylgnął ustami do jego sutków naprzemian ssąc je, liżąc i podgryzając.Jego ręka tymczasem wkradła się pod bokserki kotołaka i zaczeła pieścić jego członka. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 13:44 | |
| Ciche i słodkie jęki zaczęły wydobywać się z ust chłopaka. Aki zawsze musiał doprowadzać do takiego stanu. - Ah... Dobrze... - szepnął i wygiął się w lekki łuk. Spojrzał na demona i uśmiechnął się lekko. Chciał jakoś sprawić mu też więcej przyjemności. | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 13:57 | |
| Aki oderwał się od jego torsu i patrząc mu w oczy, zsunął jego spodnie i bokserki. Zaraz zrobił to samo ze swoimi. Położył się na kotołaku tak by go nie przygniatać, z głową przy jego kroczu. -Zaraz spróbuję doprowadzicię do końca ustami, postarasz się zrobić mi to samo? -Zapytał, a już po chwili miał jego penisa w ustch. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 14:02 | |
| Zarumienił się mocno i jęknął, to na pewno będzie ciężkie zadanie. Nieśmiało pocałował główkę jego penisa, a po chwili zaczął lizać go po całej długości. Jedną dłonią złapał go za biodro, aby mieć łatwiejszy dostęp. Co chwila niestety pojękiwał z przyjemności, mimo to starał się skupić na tym, aby zapewnić przyjemność swojemu towarzyszowi. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 14:16 | |
| Starał się skupić jedynie na dawaniu przyjemności ale niewprawne i przerywane jękami pieszczoty sprawiały mu wielką przyjemność.Jemu też od czasu do czasu wyrzały się ciche jęki. Z każdą chwilą był coraz bliżej końca, więc i jego pieszczoty były intensywniejsze. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 14:22 | |
| Jęki wyrywały mu się coraz częściej z ust, mimo to starał się sprawić mu jak najwięcej przyjemności. Po chwili zaczął nieco szybciej poruszać głową, lekko wijąc się pod nim. Chciał doprowadzić go do ekstazy. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 14:32 | |
| Kiedy Yuki tak przyspieszył, Aki nie był w stanie myśleć. Sam również przyspieszył czując, że zaraz skończy. -D-docho...-krzyknął w ostatniej chwili by ostrzec chłopaka. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 14:37 | |
| Uśmiechnął się lekko, cieszyło go, że udało mu się doprowadzić go do tego stanu. - J-ja też... - szepnął i cicho jęknął, zaraz dochodząc w jego ustach. W między czasie nie odsunął się też od członka chłopaka, chciał aby ten w nim doszedł. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 14:44 | |
| Przełknął nasienie kotołaka i w tej samej chwili sam doszedł w jego usta. Odetchnął pare razy głęboko i wylizał jego męskość z resztek spermy. -I jak? -Spytał , schodząc z niego i głaszcząc go po policzku. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 14:46 | |
| Przełknął spermę demona i spojrzał z delikatnym uśmiechem na niego. - Przyjemnie - zaśmiał się słodko i lekko przeciągnął. - Chyba będziemy musieli zwolnić tępo - zaśmiał się po chwili i przytulił do niego. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 15:01 | |
| -Mnie też było przyjemnie.Nie myślałem, że będziesz w tym tak dobry. -Zachichotał i pocałował go w nos. -Dlaczego? -Wyszeptał i objął go mocno. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 15:08 | |
| - Bo przez miesiąc nie będę w stanie wstać z łóżka - zachichotał i wtulił się w niego mocno. - Chociaż... Chyba bym to przeżył dla takiej przyjemności - zaśmiał się znów. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 15:20 | |
| -To byłoby błędne koło. Po tej przyjemności leżałbyś w łóżku, a jeślibyś tak leżał ja niebyłbym w stanie się powstrzymywać. -Zaśmiał się i zaczął drapać go za uchem. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 15:21 | |
| Zaśmiał się cicho słysząc jego słowa i słodko zamruczał. - Tak, chyba masz rację... - powiedział z delikatnym uśmiechem. - Może jutro pójdziemy gdzieś razem? - zaproponował zaraz. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 15:32 | |
| -Bardzo chętnie. Powiedz tylko gdzie. -Powiedział z uśmiechem. Ucałował szybko jego nos, policzki, usta i czoło. -Lubie Twoje pomruki. -Wszeptał mu do ucha. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 15:35 | |
| Zarumienił się lekko i spojrzał w jego oczy. - A ja twoje pocałunki - szepnął z uśmiechem. - Może pójdziemy do parku? Zrobimy sobie piknik - dodał zaraz. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 15:39 | |
| Uśmiechnął się do niego i pogłaskał go po głowie. -Więc muszę całować Cie częściej. -Powiedział i jakby na potwierdzenie swoich słów pocałował go czulę. -Może być, z Tobą gdzie tylko chcesz mój książę. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 15:45 | |
| Uśmiechnął się słodko i podniósł na łokciach. Zaraz jednak znów wtulił się w chłopaka. - W takim razie nie mogę doczekać się jutra - zaśmiał się cicho. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 15:50 | |
| -Czyli mamy plany na jutro, ale co będziemy robić teraz? -Zapytał obejmując chłopaka ściśle ramionami i łapiąc jego dłoń, gładząc jej wewnętrzną stronę. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 15:54 | |
| - Nie wiem... A co byś chciał? - zapytał patrząc z uwagą na jego postępowania. Były tak pełne czułości, że robiło mu się jakoś cieplej na sercu. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 16:00 | |
| -Oprócz tulenia Ciebie chyba na nic nie mam większej ochoty. -Stwierdził po chwili namysłu. Z każda chwilą zależało mu na kotołaku coraz bardziej. Nie chciał nawet myśleć nawet o rozstaniu z tym ciepłem. -A nie potrzebujesz... się napić? | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 16:07 | |
| Otworzył szerzej oczy i przyjrzał mu się, po chwili jednak jego twarz przybrała znów spokojny wyraz. - Nie potrzebuje tyle krwi, nie mam pragnienia - szepnął, dalej obdarowując go lekkim uśmiechem. - Pije ją, aby nieco podleczyć moją anemie... | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 16:23 | |
| -Masz anemie? -Zmartwił się odwzajemniając uśmiech. -W takim razie powinieneś pić jej więcej. -Stwierdził kategorycznie i przycisnął go mocniej do siebie. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 16:34 | |
| Wtulił się w niego z delikatnym uśmiechem. - Nie potrzebuję tak dużo, raz na jakiś cza mi wystarczy - zapewnił ze spokojem. - Nie martw się, z moją anemią nie jest tak źle | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
| |
|
| |
| Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
|