| Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 16:38 | |
| -Ale jakbyś potrzebował to zawsze mów, dobrze? -Martwił się o chłopaka był taki drobny i delikatny. Nie chciał żeby coś złego mu się stało. Automatycznie podrapał go za uchem. -I nie ważne co powiesz książę i tak będę się o Ciebie martwił. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 16:42 | |
| Zaśmiał się cicho i zamruczał. - Aż nie masz tyle powodów do zmartwień - powiedział i wtulił się w niego. - Na pewno powiem, jak będzie potrzeba... Jednak nie chcę też tyle z ciebie wypijać | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 16:52 | |
| Przestał na chwilę go drapac i spojrzał na niego zdziwiony. -Jak to nie mam? Jest wiele opcji do martwienia się. O to że ktoś może mi Cię zabrac, o to że coś Ci się stanie, że ktoś Cię skrzywdzi, że Ci się znudzę i wiele, wiele innych rzeczy. -Wyszeptał odwracając wzrok, lekko zarumieniony. -Jestem demonem, szybko się regeneruje. -Westchnął, podnosząc do ust jego dłoń i obcałowując ją. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 16:56 | |
| Uśmiechnął się lekko, a po chwili pocałował go w czoło. - Czasem lepiej nie martwić się na zapas, bo to przyniesie tylko kłopoty - szepnął i przytulił się do niego. - Mimo to nie powinienem codziennie się w ciebie wgryzać | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 17:01 | |
| -Może masz rację. Zawsze za dużo się martwiłem, tak już moja natura. -Mruknął i zacisnął dłoń na jego dłoni. - Nie codziennie ale kiedy będziesz potrzebował -dopowiedział. -Może opowiesz mi coś o sobie? -Zaproponował. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 17:04 | |
| Spojrzał w jego oczy i uśmiechnął się lekko. - Więc teraz już się tak nie zamartwiaj - szepnął, mocniej ściskając jego dłoń. - A co chciałbyś o mnie wiedzieć? | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 17:08 | |
| -Wszystko książę. -Odparł bez namysłu. -Opowiedz mi o czymkolwiek chcesz. Byleby było z Tobą związane. -Poprosił składając pocałunki na wierzchu jego dłoni. -W zamian ja zrobię to co będziesz chciał. -Wyszeptał. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 17:11 | |
| - Nie musisz nic robić w zamian - szepnął i znów spojrzał na niego swoimi żółtymi oczami. - A od czego miałbym zacząć? Bo mogę różne rzeczy opowiadać - powiedział po chwili. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 17:15 | |
| -Hymmm...mógłbyś zacząc od jakichś swoich paski czy czegoś takiego. -Odpowiedział po namyślę. Wyciągnął rękę i złapał jego ogon zaczynając się nim bawic. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 17:19 | |
| Jęknął cicho, a po chwili zapchyczał, jakoś nie lubił, jak ktoś bawił się jego ogonem, wbrew pozorom był bardzo delikatny... - M-mojej pasji? - zapytał niepewnie, po czym lekko się uśmiechnął. - Czasem rysuje, ale to mi nie wychodzi - powiedział zaraz. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 17:23 | |
| -Boli jak tak robię? -Zapytał zmartwiony dotykając delikatnie ogona Yukiego. -Jeśli ty narysowałeś te obrazki wiszące na ścianie to wcale nie uważam że źle rysujesz. Bo są piękne. -Wyszeptał całując czubek jego ogona. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 17:27 | |
| - Nie tak bardzo, jednak raczej denerwuję, mam dość delikatny ogon - zaśmiał się cicho i pocałował go w policzek. - Co do obrazków to uważam, że ujdą, miałem dużo czasu, aby je narysować | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 17:30 | |
| -Delikatny to znaczy? -Zapytał ciekawy odpowiedzi. -Nie możesz się tak nie doceniac. Obrazy są piękne ni jakieś ujdzie. -Zaśmiał się pstrykając go w nos. -Może kiedyś coś dla mnie narysujesz? -Zapytał drapiąc go pod brodą. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 17:33 | |
| Zamruczał cicho, odchylając głowę do tyłu. - Może, postaram się, aby był wtedy naprawdę ładny - powiedział w końcu i wyciągnął się zaraz. - A delikatny znaczy, że nie powinieneś go ciągnąć, bo bezwarunkowo ugryzę - zaśmiał się zaraz. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 17:39 | |
| -Jeśli ty go narysujesz na pewno będzie ładny -stwierdził nie przestając go drapac. -Czyli jak będę go tylko głaskał nie zaznam Twoich ząbków? -Zaśmiał się, przesuwając ręką po jego ogonie. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 17:41 | |
| Zaraz poruszył ogonem w obie strony. - Może, lepiej nie kusić losy - szepnął z lekkim uśmiechem i przytulił się do niego. - Chcesz coś jeszcze wiedzieć? | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 17:44 | |
| Zaśmiał się w odpowiedzi. -A co chciałbyś mi opowiedziec? -zapytał z uśmiechem obejmując mocno Yukiego i gładząc go po włosach. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 17:50 | |
| - Cóż... Czasem miewam swoje humorki - zaśmiał się cicho, wolał go z tym uprzedzić, niż miałoby to wyjść potem na światło dzienne i demon jeszcze by go zostawił. - Jednak mam nadzieję, że za bardzo nie będą ci przeszkadzać. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 17:55 | |
| -Ja też nie zawsze jestem taki miły więc raczej nie będzie mi to za bardzo przeszkadzac. -Ścisnął go mocno i pocałował w czoło. -Musisz się bardziej postarac żeby mnie do siebie zniechęcic -roześmiał się. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 17:57 | |
| Zaśmiał się cicho i spojrzał w jego oczy. - Raczej nie chce cię do mnie zniechęcać, w końcu nie mam raczej bliskich osób - szepnął, obejmując go za szyję. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 18:00 | |
| Pogłaskał go po plechach i położył brodę na jego głowie. -Czyli ja jestem dla Ciebie kimś bliski? - Zapytał ucieszony tą wiadomością. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 18:04 | |
| - Owszem - szepnął i przejechał dłonią po jego ramieniu. - W końcu nie oddaje się pierwszej lepszej osobie, a potem o niej nie zapominam - zaśmiał się zaraz, dalej tuląc się do niego lekko. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 18:10 | |
| -To dobrze. -Mruknął zaraz całują Yukiego namiętnie. -Ty też jesteś bliską mi osobą. -Wyszeptał i wrócił do całowania dhampira, masując lekko jego plecy. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 18:14 | |
| Zaczął cicho pomrukiwać i z rozkoszą odwzajemniać pocałunek. Z czasem zaczął przeczesywać jego włosy, pogłębiając delikatnie pocałunek, przy czym pozwalając demonowi działać. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 18:19 | |
| Od razu przejął dominację w pocałunku i władował swój język do jego ust zaczynając w niej zabawę. Po chwili przerwał pocałunek i odetchnął ciężko. -Wystarczy bo zaraz znowu się na Ciebie napalę -wyszeptał patrząc mu w oczy i oblizując wargi. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
| |
|
| |
| Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
|