| Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 08.04.13 21:04 | |
| Zachichotał cicho i przesunął dłonie na jego szyję myjąc ją lekko. -Gotowe. Włosy też mam umyc? -Zapytał szeptem, resztkę piany wycierając o swój tors. Lubił rozpieszczac ludzi, a już zwłaszcza kotołaka stojącego na przeciwko niego. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 08.04.13 21:06 | |
| Spojrzał na demona i uśmiechnął się słodko. - Tak, ale uważaj na uszka, są delikatne - zaśmiał się słodko i podał chłopakowi odpowiedni szampon. | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 08.04.13 21:11 | |
| Wziął od niego szampon i zaczął delikatnie, zgodnie z radą Yukiego uważając na uszy, myc jego włosy. -Już. -Wyszeptał. -Chciałbyś umyc moje książę? -Zapytał i oddał mu szampon. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 08.04.13 21:13 | |
| Popatrzał na niego, a jego oczka się zaświeciły. - Tak - zaśmiał się cicho i wylał szampon na dłoń. Stanął na palcach, jednak chłopak był dalej dla niego za wysoki. - Schylisz się? | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 08.04.13 21:16 | |
| -Dobrze mój książę. -Odparł i pochylił się tak by ten mógł sięgnąc jego głowy. -Tak?-Zapytał, upewniając się. -Może lepiej uklęknę? | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 08.04.13 21:18 | |
| - Możesz - powiedział zadowolony i zaczął dokładnie myć jego włosy. Wiedział, że ten lubił, kiedy ich dotykał, więc cieszyło go, że mógł skorzystać z okazji. Kiedy skończył, ostrożnie spłukał szampon. - Gotowe~ | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 08.04.13 21:20 | |
| -Dziękuję książę. -Wyszeptał. Zakręcił prysznic i wyszedł z kabiny. -To co teraz, książę? -Zapytał pogodnie. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 08.04.13 21:23 | |
| Spojrzał na niego i wyciągnął słodko rączki. - Wytrzesz mnie? - zapytał uśmiechając się delikatnie. Musiał przyznać, że takie rozkoszne chwilę bardzo mu się podobały. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 08.04.13 21:36 | |
| -Jak sobie życzysz książę. -Stwierdził i przyciągnął chłopaka do siebie. Zaraz wziął ręcznik i zaczął go wycierać. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 09.04.13 4:09 | |
| Kiedy był już suchy, delikatnie pocałował chłopaka w policzek. - Dziękuję - szepnął ze słodkim uśmiechem i lekko się do niego przytulił. - Chodźmy się ubrać | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 09.04.13 6:41 | |
| -Oczywiście książę. -Mruknął i chwycił go za rękę, wyprowadzając z łazienki. W pokoju podszedł do swojej torby i zaczął w niej grzebac w poszukiwaniu szczotki i ubrań. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 09.04.13 13:17 | |
| Zaraz podbiegł do szafy i ubrał na siebie czyste ubrania, po czym potrząsnął głową, aby włosy ułożyły się w miarę dobrze. Zaraz potem podszedł do Aki'ego i delikatnie całując go w policzek, zabrał mu szczotkę. - Mogę cię uczesać? - zapytał z uśmiechem. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 09.04.13 13:19 | |
| Ubrał się szybko i właśnie kiedy miał się wziąśc za czesanie, Yuki zabrał mu szczotkę. -Jak chcesz książę. -Stwierdził i oddał się w jego ręce. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 09.04.13 13:34 | |
| Uśmiechnął się zadowolony i delikatnie pchnął go na łóżko, tak żeby ten usiadł. Zaraz usadowił się za nim i zaczął powoli rozczesywać długie włosy demona. Kiedy skończył, uśmiechnął się lekko. - Skończone - powiedział i objął go od tyłu za szyję. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 09.04.13 13:36 | |
| Wzdychał cicho z przyjemności gdy kotołak czesał jego włosy. -Dziękuje mój książę. -Mruknął i wygiął szyję do tyłu, tak by go pocałowac. -To co teraz robimy książę? -Spytał, po chwili. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 09.04.13 13:40 | |
| Zamruczał słodko i spojrzał w oczy chłopaka. - A co mój rycerz proponuję? - zapytał ze słodkim uśmiechem i wtulił się w niego. - Bo ja mógłbym się do ciebie przytulać cały dzień | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 09.04.13 13:43 | |
| -Możemy, się gdzieś przejśc, uprawiac seks, zostac tu i się przytulac albo spełnic Twoje fantazje. Co wolisz książę? -Zapytał przyciągając go do siebie i całując czule. Lubił usta Yukiego . W ogóle całego go lubił. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 09.04.13 13:48 | |
| Z zadowoleniem odwzajemnił pocałunek i słodko zamruczał. - Czy spełnienie moich fantazji nie jest równoznaczne z drugim punktem? - zapytał i zaśmiał się słodko, wtulając się w niego mocniej. Jakoś lubił był blisko niego, czuł się wtedy tak dobrze... | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 09.04.13 13:52 | |
| -Szczegół.-Zaśmiał się i pstryknął go w nos. -Poza tym skąd wiesz że chodziło mi o takie fantazje? Może miałem na myśli fantazje kulinarne? -Zapytał z uśmiechem, zaczynając drapac go za uchem. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 09.04.13 13:55 | |
| Zaśmiał się cicho i zamruczał niczym kotek. - Z ust takiego zboczeńca, jak mój rycerz można tylko wywnioskować takie fantazje - zachichotał, a po chwili przesiadł się na jego kolana. Wtulił się głową w jego klatkę piersiową i zaczął słuchać bicia serca. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 09.04.13 13:59 | |
| -Ja zboczeńcem? -Zaśmiał się cicho. -Ja tylko wiem czego chce. -Stwierdził ze śmiechem i objął dhampira ramionami, przyciskając do siebie. Położył brodę na jego głowie i zaczął masowac lekko jego plecy. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 09.04.13 14:01 | |
| Począł cicho pomrukiwać zadowolony z siebie. - Tak, zawsze mojego tyłka - zaśmiał się cicho i mocniej w niego wtulił. - Aki... - zaczął nagle dość nieśmiało. - Co do mnie... czujesz...? - szepnął, wtulając się w niego mocno. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 09.04.13 14:06 | |
| -Nie chce tylko Twojego tyłka. -Żachnął się. -Chce Ciebie całego. -Dodał, całując go ulotnie w ucho. -Uwielbiam Cię książę. -Wyszeptał mu do ucha, dośc zdziwiony pytaniem. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 09.04.13 14:09 | |
| Lekko się zarumienił i spojrzał w jego uczy. Zaraz uśmiechnął się ciepło i obejmując go za szyję, mocno się przytulił. - Dobrze, że chcesz mnie całego, bo ja chce być cały twój... - szepnął, dalej lekko się rumieniąc. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 09.04.13 14:12 | |
| -Mój...- wyszeptał, wpatrując się w chłopaka jak w obrazek. Bezwiednie zacisnął ręce na jego ubraniach i przyciągnął go tak blisko jak mógł, wciskając na jego usta namiętny i zaborczy pocałunek. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
| |
|
| |
| Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
|