| Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 19.04.13 22:08 | |
| Zarumienił się lekko, odwracając wzrok. - T-tylko mi nie przesadzaj! - zaśmiał się cicho i objął go za szyję. - Bo chyba wolisz mnie, niż zdjęcia, prawda? | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 19.04.13 22:10 | |
| - Nie ma nawet o czy mówic. - Zaśmiał się i pogładził go po policzku. - Lubie jak się rumienisz. - Stwierdził przytulając go do siebie. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 19.04.13 22:13 | |
| Wtulił się w niego zaraz i zamruczał słodko. - Z-zawstydzasz mnie zawszę, to się rumienię - szepnął nieśmiało. | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 19.04.13 22:18 | |
| - Ja jestem tylko szczery. - Zachichotał i ucałował go w czoło. - Za bradzo lubię Twoje rumieńce by przestac Cię zawstydzac. - Stwierdził po chwili i pogłaskał go plecach. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 19.04.13 22:22 | |
| Mruknął cicho, mocniej się w niego wtulając. - S-skoro tak mówisz... - szepnął nieśmiało i popatrzył na niego z delikatnym uśmiechem. - A ty co chciałbyś robić? | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 19.04.13 22:26 | |
| - Ja zawsze chce spac. - Mruknął chichocząc cicho. - Możemy poleżec. Albo pouczyc się matmy. Chociaż ja osobiście jakoś do matmy się nie pale. - Powiedział i podrapał go po plecach. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 19.04.13 22:29 | |
| - Ja też nie pale się do matmy - zaśmiał się słodko i pocałował go w policzek, po czym wtulił się w niego mocniej. - Przypomnij mi o tabletkach jutro, dobrze? | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 19.04.13 22:33 | |
| - Dobrze książę. - Zgodził się. Pewnie jakby miał pamiętac że sam ma coś wziąśc to by zapomniał, ale jeśli w grę wchodziło zdrowie dhampira na pewno zapamięta. - Czyli poleżymy? - Zapytał z uśmiechem. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 19.04.13 22:34 | |
| Zamruczał słodziutko i mocniej się w niego wtulił. - Możemy... Chyba, że masz ochotę porobić coś ze mną - zaśmiał się rozkosznie i przeczesał jego włosy palcami. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 19.04.13 22:38 | |
| Zamruczał cicho i zamknął oczy i zaczął masowac delikatnie i z wyczuciem jego kręgosłup. - Nie mam najmniejszego pojęcia co moglibyśmy teraz robic. - Mruknął odprężony. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 20.04.13 6:23 | |
| Westchnął zadowolony, wtulając się w niego jak najmocniej. Leniuchowanie z Aki'm było jedną z najprzyjemniejszych rzeczy, jakie go mogły spotkać. - Trudno... - mruknął, nie odsuwając się od niego ani o milimetr. - To poleżymy - wymruczał. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 20.04.13 12:24 | |
| - Poleżymy. - Przytaknął z niezauważalnym uśmiechem. Było mu dobrze. Tak dobrze że mogłoby się nie skończyc. Drapał go dalej sam się tym odprężając. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 20.04.13 13:32 | |
| Cicho wzdychał, będąc zadowolony z tej chwili słodkiej przyjemności. - Milutko - szepnął i mocniej się w niego wtulił. Po chwili zwinął się w kłębek i przysnął. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 20.04.13 13:48 | |
| Uśmiechnął się tylko na jego słowa i poleżał tak jeszcze chwilę czerpiąc z tego przyjemnośc. Po chwili też zasnął. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 20.04.13 14:07 | |
| Obudził się w środku nocy i niemrawo przetarł oczy. Nie spodziewał się, że będzie tak krótko spał. Spojrzał po chwili na Aki'ego i uśmiechnął się słodko. - Śpioch. - zachichotał. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 20.04.13 21:53 | |
| Spał słabym snem i co jakiś czas się budził więc kiedy Yuki odezwał się i zachichotał od razu otworzył oczy. Pocałował go długo i leniwie na powitanie i znowu zamknął oczy. -Jest środek nocy książę , coś Cię obudziło? - Zapytał i pogłaskał go po głowie przytulając do siebie. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 20.04.13 22:10 | |
| Popatrzał na niego i uśmiechnął się delikatnie. - Nie, nic nie mogło mnie obudzić, kiedy śpię w twoich ramionach - zaśmiał się słodko i mocno się w niego wtulił. - Pójdę do łazienki, poczekaj na mnie - szepnął i pocałował go w policzek, mając zamiar udać się do toalety. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 20.04.13 22:14 | |
| -Mam nadzieję. - Mruknął uśmiechając się lekko. - Nigdzie się nie wybieram. - Zaśmiał się i wypuścił kotołaka ze swych ramion. - A jak się czujesz? - Zapytał jeszcze otwierając oczy i patrząc na niego z troską. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 20.04.13 22:17 | |
| Powoli usiadł i spojrzał jeszcze na chłopaka. - Już nieco lepiej - szepnął i pocałował go w policzek. W końcu niemrawo wstał, jego nogi na początku dalej odmawiały mu posłuszeństwa, jednak po chwili ruszył w stronę łazienki, aby załatwić swoje potrzeby. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 20.04.13 22:18 | |
| - Dobrze. - Uśmiechnął i patrzył jak ten wstaje i idzie do łazienki. Miał nadzieje że kotołak szybko powróci do pełnej sprawności. Po chwili z powrotem zamknął oczy i odetchnął głośniej. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 20.04.13 22:22 | |
| Kiedy załatwił swoje sprawy, przystanął przy umywalce i spojrzał w lustro. Anemia nieco znów mu doskwierała, widział to nawet po swojej cerze, która zrobiła się bladsza niż zazwyczaj. - Muszę wyzdrowieć... W końcu Aki będzie się martwił... - szepnął do siebie i przemył twarz wodą. Chwilę później wrócił do łóżka. - Jestem - zaśmiał się słodko. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 20.04.13 22:38 | |
| - Stęskniłem się książę. - Zaśmiał się i zaraz przyciągnął do siebie dhampira. - Pamiętasz o tabletkach? - Zapytał go i pogłaskał po głowie. - Jak będziesz potrzebował mojej krwi to powiedz , dobra? - Poprosił i pocałował go w czoło. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 20.04.13 22:42 | |
| Uśmiechnął się ciepło i przeczesał jego włosy palcami. - Nie martw się, doskonale o tym pamiętam - powiedział i pocałował go w policzek. - Na pewno ci powiem - dodał | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 20.04.13 22:48 | |
| - Ciesze się. - Szepnął i zamruczał cicho. Uwielbiał jak chłopak bawił się jego włosami. - Prześpimy się jeszcze? - Zapytał przymykając oczy i zaczynając drapać go za uszkiem. - Jesteś bardzo blady, pewnie z przemęczenia. - Stwierdził z troską w głosie. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 20.04.13 22:53 | |
| Mruknął cicho, wtulając się w niego zadowolony. - Możliwe... - szepnął nieśmiało i zamknął oczy. - W takim razie dobranoc... - szepnął słodko. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
| |
|
| |
| Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
|