| Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 07.04.13 21:02 | |
| Jęknął głośno i spojrzał na niego nieśmiało. Czuł się zawstydzony i równocześnie podniecony tym, że ten był tak szybko gotowy do następnego aktu. - Ch-chce... Abyś wziął mnie mocno, najpierw naturalnie na ołtarzu, a-a potem na pieska w pierwszym rzędzie - szepnął nieśmiało, płonąc rumieńcem. | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 07.04.13 21:13 | |
| -Naturalnie? -Zapytał przygryzając jego uszko. -Musimy wymyślec jakiś sposób mój książę, abym z ciebie nie wypływał. -Stwierdził, zaczynając się w nim znowu, powoli poruszac, wzdychając przy tym. Zaraz jednak przerwał to i wysunął się z niego. -Jak tak dalej pójdzie to jutro znowu spędzimy w łóżku. A musimy przecież odwiedzic kościół. -Zaśmiał się krótko i znowu go pocałował. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 07.04.13 21:17 | |
| Mruknął niezadowolony, kiedy ten z niego wyszedł. - Jeśli jutro wstanę, to będzie dobrze - zaśmiał się cicho i delikatnie go pocałował. - Ale chyba nabrałeś już na mnie ochoty, prawda? - zapytał z niewinnym uśmiechem. | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 07.04.13 21:24 | |
| -Ja zawsze mam na Ciebie ochotę. -Stwierdził całując go namiętnie i wsunął w niego palce. -I znowu z Ciebie wypływam. -Westchnął i wsunął palce tak by nasienie nie mogło wypłynąc. -I co z tym zrobimy? -Zapytał z drapieżnym uśmiechem. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 07.04.13 21:27 | |
| Jęknął cicho i spojrzał w jego oczy. - N-nie wiem... Może masz jakiś pomysł? - zapytał uśmiechając się rozkosznie. Znów jęknął i poruszył biodrami nieco niezadowolony. Powoli palce zaczynały mu przeszkadzać i zaczynał odczuwać ból, jednak czego się spodziewać, jak zrobili dzisiaj to z trzy razy. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 07.04.13 21:41 | |
| -Żadnego, więc może się z tym prześpimy? -Zaproponował całując go lekko i wyjmując z niego palce. Sam czuł się zmęczony dzisiejszym dniem. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 07.04.13 21:44 | |
| Westchnął cicho i uśmiechnął się lekko. - To całkiem dobry pomysł - szepnął i pocałował go w policzek. Zaraz ułożył się obok niego i nie trudząc się w ubieranie bielizny, zwinął w kulkę. - Dobranoc - szepnął zamykając oczy, a po chwili zasnął. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 07.04.13 21:51 | |
| Z uśmiechem popatrzył na śpiącego już towarzysza i przytulił gń mocno, ale nie tak by go obudźić. Zasnął po chwili, twardym snem. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 08.04.13 5:20 | |
| Przez sen instynktownie wtulał się w leżącego obok demona, czasem przyciskał się do niego tak mocno, jakby obawiał się, że ten zniknie. Obudził się dość późnym porankiem i ziewając otworzył swoje oczęta, które przetarł piąstką. - Dzień... dobry - mruknął ziewając przy tym. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 08.04.13 11:42 | |
| Spał twardo i chyba nic nie byłoby go wstanie obudzic. Obudził się późno i pierwszym co usłyszał było ciche dzień dobry. -Dobry. -szepnął nie otwierając oczu. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 08.04.13 13:15 | |
| Spojrzał na demona i uśmiechnął się lekko, widząc, że ten najchętniej by jeszcze pospał. - Śpiochu ty jeden - zaśmiał się rozkosznie i dotknął palcem jego policzka. - Ja jestem kotołakiem i powinienem drzemać pół dnia - zachichotał. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 08.04.13 13:27 | |
| -A ja jestem leniwy i też bym drzemał pół dnia. Najlepiej z Tobą. -Mruknął i zaczął śmiac razem z nim. Nic nie mógł zrobic z tym że był strasznym śpiochem. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 08.04.13 13:41 | |
| Spojrzał w jego oczy i wytknął mu język. - Ne, nie dałbym ci tyle spać - zaśmiał się zaraz i delikatnie pocałował go w policzek. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 08.04.13 14:49 | |
| Poczochrał go po włosachi i uniusł się powoli na rękach. Zaraz jednak znowu opadł na łóżko. -Jesze pięć minut- mruknął. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 08.04.13 15:06 | |
| Patrząc na niego cicho zachichotał. - Tylko mi całego dnia nie prześpij - zaśmiał się cicho i powoli wstał. Dzisiaj na szczęście nie bolał go aż tak mocno tyłek. Niemrawo wstał i podszedł do szafy, aby znaleźć sobie jakieś ubrania, a nie dalej paradować bez bielizny. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 08.04.13 19:56 | |
| -Nie prześpie. Mamy w końcu dzisiaj coś do zrobienia. -Stwierdził i zapadł w krótką drzemkę. Obudził się po paru minutach i zwlekł się z łóżka, przecierając oczy. -Prysznic , mój książę? -Zapytał , patrząc na Yukiego. -Zdecydowanie wole Cie bez ubrań. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 08.04.13 20:14 | |
| Zarumienił się lekko i spojrzał na niego. - To może czas zrobić ci na złość i paradować tylko w ubraniu? - zaśmiał się cicho i zaraz do niego przytulił. - A zaniesiesz mnie? - zapytał robiąc przy tym słodki uśmiech. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 08.04.13 20:24 | |
| -Bądź miły, kotku. -Zaśmiał się i objął go mocno. -Oczywiście, że Cie zaniose, mój książę. -Odpowiedział i wziął go na ręce. Wniósł go do łazienki i postawił przed kabiną prysznicową. -Twój rycerz ma Cie umyć? -Spytał, powoli się rozbierając. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 08.04.13 20:27 | |
| Śledził z uwagą każdy skrawek obnażającego się ciała demona, przy czym lekko się uśmiechał. - Jeśli mój rycerz bardzo chce sprawić mi przyjemność - zaśmiał się ze słodkim uśmiechem. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 08.04.13 20:36 | |
| -Twój rycerz zawsze chce sprawiać Ci przyjemność. - Zaśmiał się i pocałował go namiętnie. Pozbywszy się ubrań wskoczył pod prysznic i odkręcił wodę. -Weźmiesz jakiś żel książę? | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 08.04.13 20:39 | |
| - Już biorę - zaśmiał się cicho i podszedł do szafki pod zlewem. Schylił się do niej tak, aby jak najlepiej wyeksponować swój tyłek, w końcu chciał dać swojemu rycerzowi na co patrzeć. Po chwili zaś wrócił z buteleczką kremowego żelu pod prysznic. Zaraz wszedł do kabiny. - Ten może być? - zapytał z niewinnym uśmieszkiem. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 08.04.13 20:48 | |
| -Prowokator -szepnął kiedy ten w tak kuszący sposób zaprezentował swój tyłek. -Może. -Wyraził się zwięźle. Zaraz przyciągnął go do siebie i wylał sobie na rękę sporo żelu. Schylił się i zaczął dokładnie myc jego nogi okrężnymi ruchami, powoli przechodząc w wyższe tereny, na wewnętrzną stronę ud i jego penisa, którego wziął w rękę i zaczął precyzyjnie myc. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 08.04.13 20:53 | |
| Westchnął zadowolony, pozwalając mu się z najlepszą przyjemnością myć. Po chwili jęknął i spojrzał na niego. - Aki... Dopiero wstaliśmy - zaśmiał się słodko i znów jęknął. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 08.04.13 20:56 | |
| -Ale ja Cię tylko myję mój książę. -Stwierdził z niewinnym uśmiechem, przestając myc jego przyrodzenie i przenosząc się na tyłek. Delikatnie wsunął w niego palce i zaczął myc go od środka, wsuwając i wysuwając palce. Po chwili jednak zaprzestał tego i przeszedł dłońmi na podbrzusze, a następnie na klatkę piersiową, gdzie wyjątkowo dokładnie zajął się okolicą sutków. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 08.04.13 21:01 | |
| Kolejny cichy jęk wydobył się z jego ust. Aki chyba dobrze się bawił. - Skoro tak twierdzisz - zaśmiał się i znów jęknął. Plecami delikatnie oparł się o ścianę, tak aby w pełni pozwolić sobie na czerpanie chwili przyjemności z tego kąpieli. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
| |
|
| |
| Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
|