| Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 20:32 | |
| Czując ciepło jego ciała i słysząc łagodny głos uspakajał się. -Dziękuje. -Wyszeptał i mocno objął Yukiego wdzięczny mu za pomoc.
Ostatnio zmieniony przez Aki dnia 05.04.13 21:59, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 20:36 | |
| - Nie masz za co... Wiem, że najgorzej być w takich momentach samemu - powiedział ze spokojem i pocałował go w czoło. | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 20:41 | |
| -Mam za co książę. Za Twoja obecność. -Odpowiedział uśmiechając się od niego blado. Uspokojony, regulował oddech i uspokajał serce. -Jeszcze raz dziękuję mój książę. -Powiedział, obdarzając go czułym pocałunkiem w podzięce. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 20:48 | |
| Mruknął słodko i odwzajemnił pieszczotę. - Znów powtarzam, że nie masz za co - szepnął i przytulił się do niego. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 20:53 | |
| -Niech Ci będzie książę ale muszę przeprosić. Obudziłem Cię. - Stwierdził ze skruchą. -Niestety jedynie w naturze mogę Ci wynagrodzić ten dyskomfort. -Zachichotał, głaszcząc Yukiego po głowie. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 20:56 | |
| Uśmiechnął się lekko i spojrzał w jego oczy. - Nie przepraszaj, nawet porządnie nie zasnąłem, więc nic takiego się nie stało - powiedział i pocałował go w policzek | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 21:04 | |
| -A orientujesz się może która godzina? - Zapytał rozglądając się po pomieszczeniu w poszukiwaniu zegarka. Pogładził go krótko po ogonie i cofnął rękę zaczynając drapać go po brodą. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 21:10 | |
| Cicho mruczał i na ślepo otworzył szufladę nocną, z której wyjął mały zegarek. Zerknął na niego. - Już osiemnasta... - mruknął cicho i odłożył zegarek na bok. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 21:16 | |
| -Ten dzień szybko minął, nie? -Dzisiejszy dzień był cudowny. Dawno tyle się nie wydarzyło w jego życiu osobistym. Przestał drapać kotołaka i pocałował go ulotnie w usta. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 21:19 | |
| - Tak, bardzo szybko, nawet nie wiem, kiedy tyle się zdarzyło - zaśmiał się cicho i spojrzał na niego z uwagą. Cały czas cieszył się, że ten był tuż obok niego. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 21:27 | |
| -Dawno nie miałem tak miłego dnia. -Wyszeptał i ucałował policzki Yukiego. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 21:29 | |
| Yuki przytulił się do niego, a potem objął go za szyję. - Ja podobnie - zaśmiał się cicho i spojrzał w jego oczy. - I na pewno trzy razy jednego dnia nie robiłem jeszcze tego - zaśmiał się po chwili. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 21:45 | |
| -Nie moja wina, że tak mnie podniecasz. -Zaśmiał się i pocałował go w ucho. -Gdybyśmy mogli robiłbym to jeszcze częściej. -Wyszeptał i ułożył się wygodnie na łóżku zaraz przyciągając do siebie kotołaka. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 21:53 | |
| Zaśmiał się rozkosznie i wtulił w niego zaraz. - Wtedy bym chyba tylko leżał w łóżku - zaśmiał się cicho i ułożył wygodnie. Po chwili zamknął oczy i zapadł w drzemkę. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 21:58 | |
| Zaśmiał się tylko na jego słowa. Zamyślony patrzył jak Yuki zapada w sen. Przytulił go delikatnie tak żeby go nie obudzić i zaczął bezwiednie bawić się jego włosami i drapać za uszami. Myślał o dzisiejszym dniu, swoim śnie, o tym jak piękny jest jego książę... | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 22:10 | |
| Obudził się dość wcześnie, zupełnie nie mając humoru. Nie miał ochoty na nic, był wyczerpany i bolała go głowa. Mruknął coś pod nosem i spojrzał na Aki'ego, który z nim spał. Zaraz przetarł oczy dłonią i spuścił uszka. - Śpioch... - mruknął patrząc na niego z subtelnym uśmiechem. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 22:13 | |
| -Tym razem y jesteś większym śpiochem. -Roześmiał się i pocałował go na dzień dobry. -Dobrze się czujesz? -zapytał gładząc go po opuszczonych uszkach. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 22:17 | |
| - Nijak... - burknął od niechcenia i wtulił się w niego mocno. - Nie mam nastroju i boli mnie głowa... - mruknął po chwili, zaraz podkulając ogon. Zawsze jak nie miał humoru, to miał ochotę schować wszelakie kocie atrybuty. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 22:23 | |
| -Może znaleźć Ci jakieś lekarstwo? Powinienem mieć coś przeciwbólowego w torbie. -Zaproponował. Martwił się o chłopaka, nie chciał żeby ten w jakikolwiek sposób źle się czuł. Pocałował go w czoło i przytulił mocno. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 22:25 | |
| - Na razie nie trzeba... Może samo mi przejdzie - burknął cicho tuląc się do niego. Nie jego wina, że tak nagle stracił wszelki humor, jednak starał się nie być złośliwy dla demona, w końcu nie chciał go stracić. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 22:29 | |
| Westchnął cicho i zaczął gładzić go po plecach. -Jak chcesz książę. -Nie odzywał się już nie chcąc bardziej zepsuć mu humoru. Leżał więc tylko napawając się jego bliskością, nie przerywając głaskania. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 22:30 | |
| Mruknął cicho i wtulił się w niego. - Wybacz... Mamy iść przecież na piknik, a ja psuję atmosferę... - szepnął po chwili, ponownie zamykając oczy. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 22:36 | |
| -Nie masz za co przepraszać. Każdy może mieć gorszy dzień. A piknik zawsze możemy robić kiedy indziej. -Powiedział spokojnym głosem. -Jestem w końcu Twoim rycerzem i jestem tu po to by sprawiać Ci przyjemność a nie martwić. -Stwierdził uśmiechając się do niego i całując w policzek. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 22:38 | |
| Yuki uśmiechnął się delikatnie. - Chyba zacznę doceniać fakt, że mam tego rycerza - szepnął z lekkim uśmiechem. - Może jednak dasz mi tą tabletkę... | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! 05.04.13 22:44 | |
| -To wcześniej go nie doceniałeś? -zapytał z udawanym oburzeniem. -Co tylko chcesz książę. -Odpowiedział zaraz i powoli zwlekł się z łóżka i podszedł do swojej torby oddając się poszukiwaniom tabletek. -Mam! -Krzyknął po chwili i zgarnął po drodze jeszcze butelkę wody. To wszystko podał kotołakiowi z uśmiechem. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
| |
|
| |
| Pokój Yuki'ego - nr. 21~! | |
|