| Mglisty Las | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 23:26 | |
| Objął go i mocno przytulił. -Powiedz mi tylko dlaczego się o to pytałeś. Czy wyglądam jakbym Cię nie lubił książę? -Zapytał, patrząc mu uważnie w oczy. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 23:29 | |
| - N-nie... Ja... chciałem t-to usłyszeć znów... - szepnął, cały czas nieśmiało patrząc w oczy demona. Po chwili znów zaczął pić soczek. | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 23:33 | |
| -Jeśli jeszcze kiedyś będziesz chciał to usłyszec, to wystarczy poprosic mój książę. -Wyszeptał mu do ucha i ucałował je lekko. Nie chciał by kotołak miał wątpliwości co do jego uczuc. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 23:35 | |
| Dalej rozkosznie się rumienił, starając się to ukryć pijąc sok. - D-dobrze, p-po proszę - szepnął nieśmiało i spojrzał na niego z lekkim uśmiechem. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 23:40 | |
| -Ciesz się. -Uśmiechnął się do niego delikatnie. -Chyba powinniśmy już wracac. -Stwierdził rozglądając się po lesie, mgła była coraz gęstsza. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 23:43 | |
| Rozejrzał się po lesie. - Chyba masz rację... Trochę szkoda, tak mało czasu tu spędziliśmy - westchnął nieco smutny, jednak po chwili lekko się uśmiechnął. - Ciekawi mnie jak mam iść, skoro jak tylko wstanę, ty wypłyniesz ze mnie - zaśmiał się cicho. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 23:48 | |
| -A na to nie możemy pozwolic. Mogę Cię zanieśc książę, będziesz tylko musiał wskazywac mi w którą stronę mam iśc. -Zachichotał i zaczął pakowac wszystko z powrotem do koszyka. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Mglisty Las 07.04.13 7:23 | |
| Spojrzał na niego z delikatnym uśmiechem. - Ale wtedy inny będą się na nas dziwnie patrzeć - zaśmiał się cicho i wtulił w niego. - I nie jestem przypadkiem za ciężki, aby mnie nieść taki kawał? | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Mglisty Las 07.04.13 10:19 | |
| -Nie, nie jesteś. Mam dużo sił witalnych. -Zaśmiał się. Pomijając to że jest zmęczony po utracie krwi. Dał by radę. Chyba. -I nie przejmuj się tak bardzo ludzmi. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Mglisty Las 07.04.13 10:22 | |
| - Będę się przejmować, szczególnie tobą - powiedział nieśmiało i pocałował go w policzek. - Nie chcę cię przemęczać, tym bardziej, że piłem dzisiaj twoją krew, nie masz pewnie już tak dużo siły - powiedział i pogłaskał go po głowie. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Mglisty Las 07.04.13 10:38 | |
| -Dla Ciebie zawsze znalazłbym siłę. -Mruknął i pocałował go czule. - To idziemy? -Zapytał, wstając powoli. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Mglisty Las 07.04.13 10:42 | |
| Powoli podniósł się z ziemi, lekko rumieniąc się, kiedy poczuł, że nasienie demona zaczyna z niego wypływać. - T-tak, chodźmy już, wolę tutaj nie zostawać na noc - zaśmiał się cicho i pocałował go w policzek. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Mglisty Las 07.04.13 11:22 | |
| -Nie masz się czego bać kiedy jesteś przy mnie książę. -Zaśmiał się cicho i złapał go za rękę, do drugiej biorąc koszyk. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Mglisty Las 07.04.13 11:33 | |
| - Chyba masz rację - zaśmiał się cicho. - Więc chodźmy - powiedział i pociągnął go lekko przed siebie. Mimo mgły nie miał problemów z odnalezieniem drogi.
[z/t] | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Mglisty Las 07.04.13 11:39 | |
| -Jak sobie rzyczysz.- Mruknął i skierował się za nim. [z/t] | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Mglisty Las | |
| |
|
| |
| Mglisty Las | |
|