| Mglisty Las | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Psycho Nightmare Admin Seke
Liczba postów : 160 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Psycho Nightmare Wiek postaci : Wygląda na 20, ale swojego prawdziwego wieku nie podaje. Rasa : Dhampir Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Mglisty Las 02.03.13 21:21 | |
| Tutaj wiecznie jest mgła. Nocą chodzą tutaj zbłąkane dusze, które zrozpaczone szukają pomocy. Czasami da się usłyszec ich krzyki. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 19:31 | |
| Po krótkim spacerze dotarli w końcu do Mglistego Lasu. Po jaszcze kolejnej chwili wędrówki dotarli w końcu na małą polanę, gdzie mgła nie sięgała, a przez korony drzew przebijało się słońce. - Tu możemy zrobić piknik - powiedział kotołak z uśmiechem i usiadł na trawie. Po chwili zerknął na demona z uwagą. | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 20:02 | |
| -Idealnie- mruknął i usiadł obok niego. Odłożył koszyk obok nich i wyjął z niego kanapkę z dżemem. -Chcesz? -Zapytał i przyłożył mu kanapkę do ust. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 20:05 | |
| Zaraz ugryzł kanapkę i mruknął zadowolony. - Dobra - zaśmiał się słodko i wziął mu kanapkę, którą począł jeść ze smakiem. | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 20:10 | |
| -To dobrze. -Szepnął i wyjął kanapkę dla siebie, zaraz się w nią wgryzając. Gdy ją zjadł, rozłożył się na trawie i próbował dostrzec niebo. -Oprócz błękitnego nieba nic mi dzisiaj nie potrzeba -zaśpiewał cicho. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 20:13 | |
| Spojrzał na niego, kończąc swoją kanapkę. - Ja też ci nie potrzebny? - zaśmiał się cicho i położył się obok niego. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 20:15 | |
| -Ty już tu jesteś, więc oprócz błękitnego nieba mam już wszystko czego potrzebuje. -Roześmiał się i przyciągnął go do siebie, mocno przytulając. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 20:19 | |
| Zachichotał i zaraz się w niego wtulił. - To dobrze - powiedział wtulając się w niego zadowolony. - Popatrz, nieważne gdzie jesteśmy, to zawsze się przytulamy - zaśmiał się słodko. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 20:22 | |
| -Bo zawsze chce miec Cię blisko siebie. Ale jeśli Ci to przeszkadza to mogę przestac. -Wyszeptał, ale jakby zaprzeczając swoim słowom objął go wszystkimi kończynami, nie zostawiając drogi ucieczki. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 20:26 | |
| Spojrzał mu w oczu z ciepłym uśmiechem. - Nie, tak jest dobrze, mógłbym się do ciebie tulić całą wieczność - zaśmiał się rozkosznie i pocałował go w policzek. - Nie sądzisz, że tu jest przyjemnie? | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 20:29 | |
| -Tak ,bardzo przyjemnie. Zresztą z Tobą wszędzie mi przyjemnie. -Wyszeptał i pocałował go namiętnie, wsuwając nogę pomiędzy jego nogi. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 20:31 | |
| Mrucząc cicho odwzajemnił jego pocałunek. - Mi z tobą też - powiedział po chwili i cicho zamruczał. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 20:33 | |
| -W takim razie nie powinniśmy się rozstawac. -Stwierdził i poruszył delikatnie nogą, całując kotołaka po szyi. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 20:35 | |
| Westchnął cicho zadowolony i odchylił głowę, aby dać mu pole do popisu. - Tak, to chyba będzie dobry pomysł - zaśmiał się cicho. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 20:39 | |
| -W końcu mój. -Zaśmiał się. Zaczął lizac, całowac, ssac i miejscami przygryzac skórę na jego odchylonej teraz szyi. Tymczasem jego kolano coraz to natarczywiej zaczęło pocierac jego kroczę. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 20:41 | |
| Cały czas cicho pojękiwał, chłopak zawsze doprowadzał go do takiego stanu tak szybko... - Aki... - szepnął przymykając oczy z przyjemności, która go ogarniała. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 20:44 | |
| -Tak książę? Powiedz mi czego chcesz, zrobię wszystko co chcesz. -Wyszeptał namiętnym tonem, odrywając się na chwile od jego szyi. Teraz jego usta zajęły się obojczykiem dhampira, lizał, całował i robił malinki w tamtym rejonie, nie zaprzestając ruchów nogi. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 20:48 | |
| Jęknął nieco głośniej, jak tak dalej pójdzie to naprawdę nie będzie mógł wstawać z łóżka. - Aki... - szepnął i objął go za szyję. Uśmiechnął się delikatnie. - Chyba chcesz mnie posiąść w każdym możliwym miejscu, prawda? - zaśmiał się słodko i znów jęknął z przyjemności. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 20:50 | |
| -Ja tego nie planuję, po prostu jak na Ciebie patrze to nie mogę się powstrzymac. Zbytnio mnie podniecasz. To powinno byc karalne. -Zaśmiał się cicho i zamknął jego usta krótkim pocałunkiem. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 20:55 | |
| Spojrzał w jego oczy i znów jęknął. - A co... ah... cię we mnie podnieca? - zapytał z zadziornym uśmieszkiem, dalej patrząc w jego oczy. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 21:00 | |
| -Twoje usta, twarz, szyja, sylwetka, uśmiech, uszy, ogon , tyłek , to jak wijesz się i jęczysz pod moim dotykiem ... wszystko w Tobie mnie podnieca. -Stwierdził wracając do całowania jego szyi. -I nadal nie powiedziałeś mi co chcesz żeby zrobił. -Wyszeptał pomiędzy liźnięciami. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 21:03 | |
| Uśmiechnął się zadowolony i spojrzał na niego zadziornie. - Jakiś ty niecierpliwy - zaśmiał się cicho i jęknął rozkosznie. - Weź mnie... - szepnął przymykając powieki. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 21:06 | |
| Pocałował go namiętnie i oderwał się od niego wstając. -Książę mógłbyś uklęknoc tyłem do mnie? -zapytał patrzą na niego pożądliwym wzrokiem. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 21:13 | |
| Spojrzał na niego z uśmiechem i powoli usiadł. - Jeśli tak ładnie prosisz - zaśmiał się i zaraz wykonał prośbę. Uklęknął do niego tyłem i jeszcze wyciął do niego tyłek, tak aby go zachęcić. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 21:18 | |
| Wsunął w niego od razu trzy palce, skoro już to wcześniej robili i zaczął przygotowywac na coś większego. Kiedy stwierdził że jest już gotowy zsunął spodnie i wsunął się w niego jednym ruchem. -Jesteś dzisiaj bardzo niegrzeczny wiesz? -Zapytał chwytając go za biodra i zaczynając się poruszac. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Mglisty Las | |
| |
|
| |
| Mglisty Las | |
|