| Mglisty Las | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 21:23 | |
| Jęknął zaraz i wzdrygnął się, nie zdążył się tak szybko przyzwyczaić się do jego obecności. Kolejne jęki zaczęły wypływać z jego ust, kiedy ten się w nim poruszał. - T-tak? T-to trzeba mnie ukarać - zaśmiał się cicho i znów jęknął, czuł się tak wspaniale. | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 21:30 | |
| -Najwyraźniej.-Wydyszał, poruszając się w nim coraz szybciej i wchodząc głębiej. Jedną ręką zjechał na jego członka i zaczął pospiesznie go monsturbowac. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 21:33 | |
| Jego jęki stały się znacznie głośniejsze. Czuł się niezwykle dobrze, kiedy ten penetrował go coraz głębiej i głębiej. - T-tak... M-mocniej... - jęknął niezwykle podniecony, w tym momencie niezwykle chciał, aby chłopak brał go mocno, aby go "ukarał" za bycie niegrzecznym. | |
|
| |
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 21:36 | |
| Kiedy usłyszał słowa chłopaka zaczął się wręcz szaleńczo w niego wbijac. Posuwał go mocno i szybko, bez wytchnienia, sam był już na granicy. Pochylił się nad nim i zaczął robic mu malinki na szyi, wzdychając przy tym głośno. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 21:40 | |
| Wił się z każdym jego pchnięciem, jak było mu dobrze! Jęki wypływały z jego ust z każdą sekundą. Nim się obejrzał, był na granicy, a z kolejnymi ruchami doszedł, odchylając głowę do tyłu. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 21:44 | |
| Długu nie trzeba było czekac i Aki doszedł zaraz po kotołaku. Dzięki temu że ten odchylił głowę, pocałował go namiętnie, na razie się z niego nie wysuwając. -Uwielbiam to z Tobą robic. -Wydyszał. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 21:47 | |
| Opadł zmęczony na trawę, a potem instynktownie przysunął się do demona. Wtulał się w niego lekko, starając się uspokoić oddech. - J-ja z... z tobą... też... - szepnął uśmiechając się słodko. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 21:50 | |
| Opadł na niego delikatnie, nie chcą zrobic mu krzywdy i wysunął się z chłopak. -Jesteś tam bardzo brudny i pełny mnie. Jeśli teraz wstaniesz wszystko z Ciebie wypłynie. -Wyszeptał mu do ucha, przygryzając je lekko. Równocześnie zjechał ręką na jego pośladki i wsunął palce do jego dziurki. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 21:56 | |
| Jęknął cicho, dalej się do niego tuląc. - N-nie... - szepnął i znów jęknął. - Chcę czuć ciebie tam długo - szepnął niemrawo i zamknął oczy, po chwili znów jęknął. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 22:02 | |
| -Chcesz mnie czuc? Chciałbym kiedyś wziąśc Cię tak przed lekcjami. Kiedy byś na nich siedział myślałbyś tylko tym że mój gorący członek posuwał Cię jeszcze chwile temu i zostawił po sobie pamiątkę. -Wyszeptał, nadal bawiąc się jego dziurką, wsuwając palce coraz dalej. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 22:06 | |
| Zarumienił się zaraz, na samo wyobrażenie takiej sytuacji, po czym jęknął ponownie, czując, że jego palce wchodzą coraz głębiej. - Wtedy musiałbyś tłumaczyć mi więcej lekcji, bo na pewno bym się nie skupił - szepnął i pogłaskał go po policzku. - Pewnie bym myślał tylko o tobie i o tym, że chciałbym to powtórzyć, aż zniknąłbym w łazience i zaspokajał się sam, myśląc tylko o tobie - szepnął nieśmiało. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 22:15 | |
| -Myślę że to byłoby tego warte. -Rozsunął swoje palce w jego wnętrzu i pocałował go namiętnie. -A ja wtedy wyszedł bym za Tobą i pomógł Ci uporac się z problemem. Musimy tak kiedyś zrobic. - Wyszeptał z drapieżnym uśmiechem. -Gorzej by było gdyby Pan Nauczyciel nas przyłapał. Myślę że nie mógłbym się powstrzymac i posuwałbym Cie na jego oczach. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 22:18 | |
| Spłonął rumieńcem słysząc ostatnie zdanie, samo wyobrażenie sprawiało, że chciał zapaść się pod ziemię. - M-może kiedyś... - szepnął nieśmiało i znów jęknął, po czym schował zarumienioną twarz w jego torsie. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 22:23 | |
| -Nie wstydź się tak. Nie masz czego. Z naszej dwójki to ja jestem zboczeńcem. -Zaśmiał się głośno i ucałował jego zarumienione policzki. Powoli wyciągnął z niego palce i zaczął od zewnątrz naciskac na jego wejście, od czasu do czasu wsuwając opuszki palców. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 22:26 | |
| - T-tak... tu się zgodzę - zaśmiał się cicho, dalej pojękując z przyjemności, jaką mu dostarczał, podczas zabawy jego wejściem. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 22:30 | |
| -Mogłeś mi zrobic przyjemnośc i zaprzeczyc. -Zachichotał i nagle wbił w niego trzy palce, poruszając nimi w przód i w tył bardzo szybko. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 22:32 | |
| Krzyknął zaskoczony, nie spodziewał się ponownego ataku. Niemrawo wtulił się w niego i zacisnął dłoń na jego ramieniu. - A-Aki... d-dopiero to... - zaczął, jednak głośny jęk, który wyrwał mu się z ust, nie pozwolił mu dokończyć. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 22:35 | |
| -Ale ja tylko nie pozwalam wylwac się nasieniu z twoje wnętrza. -Powiedział niewinnym tonem, nagle zwalniając i teraz tylko delikatnie pieścił jego wnętrze. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 22:42 | |
| Spojrzał na niego niemrawo i lekko się uśmiechnął. - Jak tak dalej pójdzie... ah... to będę mieć go w sobie więcej - zaśmiał się cicho i westchnął z przyjemności. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 22:49 | |
| -Nie możemy dopuścic do tego żebyś jutro nie mógł spac, więc na razie zostanie w Tobie tylko tyle. -Zaśmiał się i wyjął z niego palce. -Chcesz soczku mój książę? -Zapytał wyciągając z koszyka sok i szklanki. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 22:50 | |
| Mruknął nieco niezadowolony i wtulił się w niego mocno. - P-poproszę - szepnął, nie odsuwając się od niego ani trochę. | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 23:13 | |
| Nalał mu soczku do szklanki przystawił do ust. -Coś się stało mój książę? -Zapytał, patrząc na niego troskliwie i ucałował go w czoło. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 23:17 | |
| Wziąłem od niego szklankę i upiłem nieco soczku. - Nie, jest dobrze - powiedział z uśmiechem, po czym znów napił się soku. - A-Aki... - zaczął nagle, wtulając się w niego mocno i lekko rumieniąc. - J-jak b-bardzo mnie l-lubisz> | |
|
| |
Aki
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 23:19 | |
| Spojrzał na niego zdziwiony. -Bardzo mocno. Mówiłem Ci już wcześniej.-Odpowiedział i upił łyk soku ze swojej szklanki. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Mglisty Las 06.04.13 23:23 | |
| Wtulił się w niego mocniej. - J-ja ciebie też - szepnął nieco nieśmiało i upił swój sok. Uśmiechnął się lekko. Czuł się pewnie, kiedy ten utwierdzał go w tym przekonaniu. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Mglisty Las | |
| |
|
| |
| Mglisty Las | |
|