|
| Haruhi | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Haruhi
Liczba postów : 46 Dołączył/a : 16/03/2013 Imię i nazwisko : Haruhi Wiek postaci : 18lat Rasa : Anioł/Człowiek (Mieszaniec) Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Haruhi 16.03.13 16:31 | |
| Imię: Haruhi Nazwisko: ~ Wiek: 18lat Data Urodzenia: Niepamięta Skąd: Przybysz Rasa: Anioł/Człowiek (Mieszaniec) Kolor: ~ Strona: Neutralna Wygląd: Zazwyczaj nosi czarne jeansy, bluzki z wycięciem w serek, trampki i kolorowe, swetry z za długimi rękawami. Cechy charakteru: Jest spokojny, miły, nieśmiały i uroczy. Nie cierpi przemocy oraz chamstwa. Posiada białe skrzydła. Umie również leczyc rany. Panicznie boi się burzy oraz ciemności. Nie cierpi sam spac w pokoju. Często płacze w nocy, bo nękają go koszmary. Historia: Przed trafieniem do Wonderland pamiętał tylko jak ma na imię, ile ma lat oraz jakiej rasy byli jego rodzice. Gdy trafił już do tego świata, pierwsze co zobaczył to Akademia. Nie wiedząc co robic postanowił, że dołączy do niej. Typ: Uke Co lubi: - Słodycze, - koty, - książki, - spacery, - deszcz, - róże, - swetry Czego nie lubi: - kłótni, - wrednych ludzi, - burzy, - nocy (ciemności).
Ostatnio zmieniony przez Haruhi dnia 16.03.13 17:15, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Haruhi 16.03.13 16:50 | |
| Moje uwagi: Postać została uznana za przybysza, zaś w cechach charakteru napisałaś ". Ponieważ jest mieszańcem nie ma aureoli na głowie jak inne anioły", czyli po prostu to nie trzyma się całej reszty. Przechodząc dalej, ta uwaga powinna być w wyglądzie, bo raczej cechą charakteru nie jest to, jak wygląda postać, prosiłabym, aby to poprawić.
PS. Psycho, to ty? Bo jakoś kojarzy mi się ten styl pisania i niedziałające "ć". | |
| | | Haruhi
Liczba postów : 46 Dołączył/a : 16/03/2013 Imię i nazwisko : Haruhi Wiek postaci : 18lat Rasa : Anioł/Człowiek (Mieszaniec) Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Haruhi 16.03.13 16:56 | |
| Przepraszam, a może byc " Ponieważ jest mieszańcem nie ma aureoli" ?
Może~ Może~ | |
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Haruhi 16.03.13 16:59 | |
| "Skąd: Przybysz", "Ponieważ jest mieszańcem nie ma aureoli na głowie jak inne anioły." <----- To niema żadnego sensu, bo piszesz w opisie charakteru jego wygląd i zarazem, że jest nagle mieszkańcem, mimo iż uznałaś go za przybysza...
Nie rób multikont >.< | |
| | | Haruhi
| Temat: Re: Haruhi 16.03.13 17:08 | |
| Em... Napiszę po prostu, że nie ma aureoli xD
Ale bardzo chciałam TT^TT | |
| Temat: Re: Haruhi 16.03.13 17:13 | |
| Dalej masz to napisane, w cechach charakteru! Czy jakbyś robiła charakterystykę postaci i w trzecim akapicie (Cechy charakteru) napisała, "miał długie, brązowe włosy" to byłoby dobrze?
Zastanowię się z Qaszką co z tobą zrobić... Aż się boję narażać kolejne ofiary na twoje znudzenie forum... | |
| | | Haruhi
| Temat: Re: Haruhi 16.03.13 17:15 | |
| Skasowałam to zdanie całkowicie, happy?
O boże, oczywiście afera, bo sobie dodatkowe konto zrobiłam. Brawo *klaszcze* | |
| Temat: Re: Haruhi 16.03.13 17:20 | |
| Ech, ja tylko zwracam uwagę, że powinnaś je przenieść do wyglądu...
Nie jest afera, ale pamiętaj, że musisz pisać na obu kontach, a jakoś nie wykazywałaś chęci nawet na tym jednym...
ZAAKCEPTOWANE
Ostatnio zmieniony przez Yuki Chikawa dnia 16.03.13 17:22, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Haruhi
| Temat: Re: Haruhi 16.03.13 17:21 | |
| Wiem, że muszę pisac na dwóch kontach, tak? I będę pisac. Co za problem. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Haruhi | |
| |
| | | | Haruhi | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |