| Gotycki Kościół | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Psycho Nightmare Admin Seke
Liczba postów : 160 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Psycho Nightmare Wiek postaci : Wygląda na 20, ale swojego prawdziwego wieku nie podaje. Rasa : Dhampir Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Gotycki Kościół 06.03.13 19:59 | |
| - J-Jestem... P-Przepraszam... - Szepnął i zacisnął mocniej dłonie na jego ubraniu. Schował twarz w jego bluzce, starając się uspokoic. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Gotycki Kościół 06.03.13 20:11 | |
| Pogłaskał go po głowie. - Nie... - szepnął i przytulił go ciut mocniej. - Ja tak.... nie myślę - szepnął dalej łamiącym się głosem. | |
|
| |
Liczba postów : 160 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Psycho Nightmare Wiek postaci : Wygląda na 20, ale swojego prawdziwego wieku nie podaje. Rasa : Dhampir Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Gotycki Kościół 06.03.13 20:20 | |
| Spojrzał na niego powoli i przytulił po chwili do siebie delikatnie. - N-Naprawdę? - Szepnął. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
Liczba postów : 859 Dołączył/a : 28/02/2013 Imię i nazwisko : Yuki Chikawa Wiek postaci : Nie przyznaje się, ale wygląda na 18 lat Rasa : Dhampir/Kotołak (Mieszaniec) Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Re: Gotycki Kościół 06.03.13 20:23 | |
| - Naprawdę - szepnął nieco niepewnie i wtulił się w niego. Dalej się nieco bał, że może zrobić mu krzywdę, jednak nie chciał go zostawiać. - N-nie zrobić mi krzywdy, prawda? | |
|
| |
| Temat: Re: Gotycki Kościół 06.03.13 20:34 | |
| - Nie zrobię... Nie panowałem nad tym... Przepraszam... - Pocałował go w głowę i zamknął powoli oczy. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Gotycki Kościół 06.03.13 20:36 | |
| Spojrzał na niego i wtulił się w niego mocno. - To... dobrze... - szepnął cicho i zamknął oczy. Miał wielką nadzieję, że to się już nie powtórzy... | |
|
| |
| Temat: Re: Gotycki Kościół 06.03.13 20:39 | |
| - Jeśli ponownie to zrobię... nie odzywaj się już wtedy do mnie i nie zbliżaj... Nie chcę Ci nic zrobic.... - Dotknął nosem jego czoła. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Gotycki Kościół 06.03.13 20:45 | |
| - Dobrze... - szepnął cicho i uśmiechnął się do niego blado. - Boli... - szepnął i dotknął swojej szyi, dalej ciężko mu się oddychało. | |
|
| |
| Temat: Re: Gotycki Kościół 06.03.13 20:47 | |
| Przejechał delikatnie palcami po jego szyi, a po chwili ślady zniknęły. - Chodźmy już stąd. - Poprawił swój płaszcz na ramionach Yuki'ego i założył mu dwa kaptury. - W domu jest cieplej... - Podniósł się z nim, łapiąc go za rękę. Nie kochał go, ale czuł, że kotołak staje się dla niego kimś ważnym. | |
|
| |
Yuki Chikawa Admin Uke
| Temat: Re: Gotycki Kościół 06.03.13 20:50 | |
| Spojrzał na niego i uśmiechnął się lekko. - D-dobrze... Chodźmy już... - szepnął nieśmiało i spojrzał na ich dłonie. Teraz wiedział, że musi nieco odpocząć.
[z/t] | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Gotycki Kościół | |
| |
|
| |
| Gotycki Kościół | |
|