Toshihiro Mutoku Admin Seme
Liczba postów : 132 Dołączył/a : 01/03/2013 Imię i nazwisko : Toshihiro Mutoku Wiek postaci : Wygląda na 23 lata Rasa : Inkub Skąd : Mieszkaniec Strona : Neutralna
| Temat: Ulubiona manga/anime 19.03.13 21:25 | |
| Jako iż chcę trochę rozruszać chociaż ten Off Top, tak więc pytanie brzmi: Ulubiona manga/anime? Można podać jedynie ulubione gatunki. Osobiście mam tego sporo, dlatego właśnie wypiszę tylko gatunki (może potem postaram się wypisać konkretne tytuły, przynajmniej mniej więcej). Najchętniej czytam/oglądam: romanse, komedie, yaoi i dramaty, jestem wielką fanką japońskiej historii i kultury, dlatego też lubię wszystko o tej tematyce, czyli po prostu anime/mangi historyczne oraz o youkai. | |
|
Aki
Liczba postów : 805 Dołączył/a : 11/03/2013 Imię i nazwisko : Aki Okakura Wiek postaci : Wygląda na 20 lat Rasa : Demon Skąd : Przybysz Strona : Neutralna
| Temat: Re: Ulubiona manga/anime 20.03.13 18:40 | |
| W moim wypadku również jest tego dużo, więc nie będę się bawic w wymienianie tytułów. A z gatunków: yaoi, horrory, shounen, komedie , parodie ,tragedie , ambitniejszym yuri też nie pogardzę. | |
|