Proszę mnie ochrzanic jeśli jak zwykle coś poplątałam,czegoś zapomniałam,ewentualnie wychyliłam się za szybko. Jestem zupełnie nieogarniętą osobą,więc będziecie mi musieli to wybaczyc.
Imię: Aki
Nazwisko: Okakura
Wiek: Wygląda na 20,ale pytany w zależności od sytuacji podaje coraz to inne daty.
Data Urodzenia: 28 września (waga)
Rasa: Demon
Strona: Neutralna
Wygląd: Wysoki facet,o oczach koloru szarego i trudnym do określenia kolorze długich włosów.Ni to brąz,ni to czerń,generalnie kolor ciemny.Dobrze zbudowany,ale nie do przesady.Ubiera się zazwyczaj w wschodnim stylu.
Charakter: Narcyz.Uwielbia kiedy ludzie go podziwiają i on sam jest w centrum uwagi.Kocha się wyróżniac i byc zauważanym.Lubi przebywac wśród ludzi,jest duszą towarzystwa i cholernym podrywaczem.Jest również bardzo uparty i zrobi dużo by postawic na swoim.Niby taka towarzyska z niego osoba ale lubi czasem pobyc sam,w spokoju. Mimo tego,że nigdy się do tego nie przyzna jest typowym masochistą.Wydaje się dominujący i pewny siebie ale wystarczy przyprzec go do ściany i zaraz zaczyna się jąkac i słodko rumienic.Fakt że żeby go do tej ściany przyprzec potrzeba wiele siły.
Historia: Jest dosc tajemniczą postacią,przez przeżycia z młodości kiedy to jedyna osoba której ufał wbiła mu nóż w plecy,nie ufa już ludziom i mało opowiada o sobie.Wiadomo,że był zamieszany w wiele spisków,wojen i buntów,podobno dla zabicia nudy.Tak naprawdę nie potrafi się odnaleźc w świecie i w ciągłych bojach szuka zapomnienia o samotności,która go otacza.
Lubi: Dobry alkohol(zwłaszcza rum),literaturę klasyczną,koty,męski zapach i brunetów
Nie lubi: Ignorowania jego osoby,słodkich zapachów i kiedy ktoś z niego kpi
Typ: Seke
Inne:
-Kocha śpiewac,ale jako że uważa to za strasznie babskie,nigdy nie robi tego publicznie
-Uwielbia byc gryzionym
-Jest mistrze szermierki
-Jego miecz ma na imię "Maria"