Yaoi Kraina Czarów
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Aki Okakura

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Aki

Aki

Liczba postów : 805
Dołączył/a : 11/03/2013
Imię i nazwisko : Aki Okakura
Wiek postaci : Wygląda na 20 lat
Rasa : Demon
Strona : Neutralna
Brak

Aki Okakura Empty
PisanieTemat: Aki Okakura   Aki Okakura Icon_minitime11.03.13 20:36

Proszę mnie ochrzanic jeśli jak zwykle coś poplątałam,czegoś zapomniałam,ewentualnie wychyliłam się za szybko. Jestem zupełnie nieogarniętą osobą,więc będziecie mi musieli to wybaczyc.

Imię: Aki
Nazwisko: Okakura
Wiek: Wygląda na 20,ale pytany w zależności od sytuacji podaje coraz to inne daty.
Data Urodzenia: 28 września (waga)
Rasa: Demon
Strona: Neutralna

Wygląd: Wysoki facet,o oczach koloru szarego i trudnym do określenia kolorze długich włosów.Ni to brąz,ni to czerń,generalnie kolor ciemny.Dobrze zbudowany,ale nie do przesady.Ubiera się zazwyczaj w wschodnim stylu.

Charakter: Narcyz.Uwielbia kiedy ludzie go podziwiają i on sam jest w centrum uwagi.Kocha się wyróżniac i byc zauważanym.Lubi przebywac wśród ludzi,jest duszą towarzystwa i cholernym podrywaczem.Jest również bardzo uparty i zrobi dużo by postawic na swoim.Niby taka towarzyska z niego osoba ale lubi czasem pobyc sam,w spokoju. Mimo tego,że nigdy się do tego nie przyzna jest typowym masochistą.Wydaje się dominujący i pewny siebie ale wystarczy przyprzec go do ściany i zaraz zaczyna się jąkac i słodko rumienic.Fakt że żeby go do tej ściany przyprzec potrzeba wiele siły.

Historia: Jest dosc tajemniczą postacią,przez przeżycia z młodości kiedy to jedyna osoba której ufał wbiła mu nóż w plecy,nie ufa już ludziom i mało opowiada o sobie.Wiadomo,że był zamieszany w wiele spisków,wojen i buntów,podobno dla zabicia nudy.Tak naprawdę nie potrafi się odnaleźc w świecie i w ciągłych bojach szuka zapomnienia o samotności,która go otacza.

Lubi: Dobry alkohol(zwłaszcza rum),literaturę klasyczną,koty,męski zapach i brunetów

Nie lubi: Ignorowania jego osoby,słodkich zapachów i kiedy ktoś z niego kpi

Typ: Seke

Inne:
-Kocha śpiewac,ale jako że uważa to za strasznie babskie,nigdy nie robi tego publicznie
-Uwielbia byc gryzionym
-Jest mistrze szermierki
-Jego miecz ma na imię "Maria"

Ostatnio zmieniony przez Aki dnia 11.03.13 22:03, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Toshihiro Mutoku
Admin Seme
Toshihiro Mutoku

Liczba postów : 132
Dołączył/a : 01/03/2013
Imię i nazwisko : Toshihiro Mutoku
Wiek postaci : Wygląda na 23 lata
Rasa : Inkub
Trefl

Aki Okakura Empty
PisanieTemat: Re: Aki Okakura   Aki Okakura Icon_minitime11.03.13 21:50

1. Na przyszłość proszę wstawiać spację po znakach interpunkcyjnych, gdyż tak jest poprawniej i ułatwia zrozumienie tekstu. (W karcie nie musisz tego już poprawiać, chyba że bardzo chcesz.)
2. Proszę podać "Skąd". (Mieszkaniec czy Przybysz, można to wywnioskować po rasie, jednak lepiej napisać.)
3. Mocy swojego koloru będziesz mogła używać po jakimś miesiącu pobytu na forum, ponieważ wnioskując po rasie jesteś Przybyszem.
4. Jako że masz fajnego bisha na avku, postanowiłyśmy ci go ładnie przyciąć. Link <- jak chcesz, to go użyj Smile

Prosimy o poprawienie wyżej wymienionych błędów i zastosowanie się do zastrzeżeń.
Pozdrawiamy, Toshihiro i Yuki Smile

Ostatnio zmieniony przez Toshihiro Mutoku dnia 11.03.13 23:19, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Toshihiro Mutoku
Admin Seme
Toshihiro Mutoku

Liczba postów : 132
Dołączył/a : 01/03/2013
Imię i nazwisko : Toshihiro Mutoku
Wiek postaci : Wygląda na 23 lata
Rasa : Inkub
Trefl

Aki Okakura Empty
PisanieTemat: Re: Aki Okakura   Aki Okakura Icon_minitime11.03.13 22:35

ZAAKCEPTOWANE
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Aki Okakura Empty
PisanieTemat: Re: Aki Okakura   Aki Okakura Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Aki Okakura
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Yaoi Kraina Czarów :: Forum: :: Karty Postaci :: Starzy Bywalcy :: Przybysze :: Wampiry, Demony-
Skocz do: